Sansele lui Geoana dupa absenta de la Cluj

noiembrie 16, 2009 0

Nu banii de campanie deturnati catre soacra ii vor taia aripile lui Mircea Geoana, ci prestatia pe care o va face in fata lui Traian Basescu la proxima intalnire cu acesta.
Dupa standardele impuse de Crin Antonescu, dupa dezbaterea de la Cluj, Mircea Geoana poate demonstra ca a facut bine ca nu s-a prezentat la intalnire doar daca reuseste sa ii faca fata mult mai bine lui Basescu. Mircea Geoana isi poate sterge imaginea de las si politician nepregatit doar daca la posibila dezbatere de miercuri de la ASE va demonstra tuturor de ce anume a refuzat sa fie prezent „circul disperatilor” de la Cluj.
Mircea Geoana trebuie sa se considere norocos. Daca stenogramele care au aparut astazi cu noile discutii dintre Bogdan Chirieac si Macovei ar fi aparut la inceputul sarabandei inregistrarilor aruncate pe piata, efectul acestora ar fi fost mult mai toxic si mult mai ucigator pentru scorul sau. Asa, aparute dupa o serie continua de dezvaluiri care mai de care mai toxice si mai „lucrate”, stenogramele care ne prezinta traseul banilor de campanie din PSD catre mama soacra, vestita si celebra Margareta Costea, nu vor mai avea aproape niciun efect.
Lumea s-a obisnuit deja atat de mult cu stenogramele si inregistrarile aruncate pe piata in aceste zile, incat ele acum nu mai dezvolta decat efect de cancan.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.