Săpunelul nu mai sună, îl auzi sau ți se pare

octombrie 11, 2009 0

De la noi din România:

  • Unei tinere din județul Botoșani i-a fost oferit pe stradă, spre cumpărare, un telefon mobil. Femeia a plătit pe loc 50 de euro și și-a primit marfa. După plecarea vânzătorului, a constatat că în interiorul husei primite nu se afla telefonul, ci un săpun. Hoțul a fost prins, iar asupra lui, polițiștii au găsit 8 huse de telefon și 14 săpunuri identice cu cel primit de victimă.
  • O pensionară pornită în căutarea unei catedre de suplinitor a reclamat-o la Inspectoratul Județean Vaslui pe directoarea școlii din comuna Gherghești, pentru că nu a găzduit-o la ea acasă, pe timp de noapte. Femeia s-a dus să discute despre un post la școala din comună și, fiincă a prins-o noaptea acolo, i-a cerut directoarei s-o cazeze până dimineața. Aceasta a refuzat, ceea ce a adus cazul pe mesele Inspectoratului.
  • Regia Autonomă de Pieţe, Agrement şi Salubritate Oradea vrea monopol pe morții din municipiu. Cele cinci firme de pompe funebre existente în Oradea au fost anunțate că, „începând cu 2 octombrie, toate persoanele decedate vor fi predate la Capela municipală, în vederea depozitării în camera frigorifică”. În aceste condiţii, firmele de pompe funebre sunt nevoite să încheie contract de depozitare doar cu RAPAS-ul, limitându-li-se dreptul de a alege unde să depoziteze decedaţii. În plus, Regia de Piețe, Agrement și Salubritate va prelua și transportul morților. Reprezentanții firmelor de pompe funebre sunt indignați: „Fiecare dintre firme are două-trei maşini de transport decedaţi. Ce facem cu aceste maşini, dacă nu ni se mai permite să le folosim? Noi am investit în aceste autoturisme şi acum nu mai putem recupera banii?”
  • Trei copii veniți la rude în Vrancea au tras o joacă pe cinste în mașina unui cetățean austriac. După ce și-a parcat mașina între Focșani și Mândrești, austriacul a plecat să-și rezolve câteva probleme. La întoarcere, și-a găsit mașina vandalizată, iar din interior lipseau câteva bunuri.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.