Sase-sase de la Cotroceni!

noiembrie 10, 2008 0

Daca nu ii va fi propus spre aprobare premierul care ii convine, Traian Basescu „isi asuma raspunderea pentru anticipate”. Mesajul acesta il transmite raspicat Sebastian Lazaroiu, in interviul pe care acesta il da astazi pentru EVZ.
Iata un pasaj edificator din acest interviu: „Ce am observat este că adepţii teoriei „majorităţii care îi impune preşedintelui un premier“ invocau până acum spiritul Constituţiei, nu litera, pentru că ei ştiu că în Constituţie nu scrie aşa ceva. De câteva zile au renunţat să mai invoce spiritul Constituţiei şi ne mint în faţă cum că aşa scrie în Legea fundamentală, că majoritatea îi impune preşedintelui un premier şi un cabinet. Ei mizează pe faptul că mulţi oameni nu au timp şi chef să citească un articol din Constituţie. Constituţia spune că preşedintele este cel care desemnează candidatul la funcţia de premier. Candidatul îşi formează un cabinet şi se duce în faţa parlamentului. Parlamentul are posibilitatea să respingă acel premier sau acel cabinet. Dacă el îl respinge, preşedintele numeşte altul, parlamentul poate respinge încă o dată şi, după 2 luni, se ajunge la alegeri anticipate. Absolut democratic.”
Putem observa – Traian Basescu a spus despre un candidat (nu stim inca despre cine e vorba) ca nu „pupa” functia de la Victoria pe motiv de „baietii destepti din energie”; despre un candidat (posibil altul decit cel de mai sus) stim, cu asupra de masura, ca e un „prostanac”. E un fel de „sase-sase” ce spune dl Lazaroiu, strateg de incredere al Cotrocenilor, nu-i asa?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.