Schizofrenia liberala

iulie 2, 2008 0

Ieri, la Realitatea, penelistul Crin Antonescu a mai aruncat o pleasca: i se pare normal ca primul ministru sa fie desemnat din partidul care are cei mai multi parlamentari, chiar daca numarul lor nu reprezinta 50%+1 din nr total….
Alooooo! Domnu’ Crin! Matale ai ajuns la guvernare tocmai pt ca Basescu nu a desemnat premierul din partea PSD-ului. Si sa zicem ca a fost ce-a fost si abia acum ti-a venit gandul cel bun… De ce nu iti indemni colegii sa-si dea demisia din guvern? Conform logicii dvs, sunt ilegitim numiti! PNL e pe locul 3 ca nr de parlamentari.
Si tot din categoria PNL cot la cot cu PSD, azi Eugen Nicolaescu se intalneste cu Sorin Oprescu. Mai tineti minte razboiul celor doi? Ce se mai impaca lumea…
P.S. Mai devreme am descoperit ca am fost clonat… groaznic sentiment. Si tocmai azi cand banasem alti cativa ce clonau diversi forumisti…Ca atare, am sters postarile respective. Ma bucur insa ca cititorii mei sunt mai inteligenti decat gunoaiele lor. By the way, clona respectiva avea IP-urile 79.114.232.47 si 79.114.231.101. Poate e vreun informatician abil pe-aici si ma ajuta sa le identific locatia.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.