Scurt, despre Avramescu si Voinescu. Bonus: Geoana :)

iulie 28, 2008 0

Spectaculoase, fie si numai privind lucrurile dintr-o perspectiva cantitativista, reactiile la candidaturile anuntate de PD-L saptamana trecuta: Voinescu si Avramescu. Celor doua nume noi in politica autohtona le-au fost rezervate mai multe emisiuni de televiziune (unele, de executie!), citeva zeci de articole si au parte de din ce in ce mai multe editoriale.
Mie mi se pare ca e cit se poate de evident: daca, asa cum pretind contestatarii de serviciu ai PD-L&Basescu, aceste doua candidaturi anuntate ar fi neinsemnate, eforturile de a le ridiculiza ar fi incomparabil mai mici! 
Pe de alta parte, pentru ca se insista pe ideea (gresita!) ca Voinescu&Avramescu sint „jurnalisti” si ca, alegind implicarea directa in politica, si-au tradat breasla (idee sustinuta si de mari „constiinte” ale presei precum SRStanescu sau Cristoiu!), vreau sa ofer si eu o putina diversitate si sa va amintesc doua nume de autentice jurnaliste ratacite de ani buni in politica: Lia Olguta Vasilescu (la „Cuvintul liber” in Craiova) si Corina Cretu (la „Cronica Romana”).
Daca Voinescu si Avramescu sint „jurnalisti” (va rog sa sesizati ghilimelele!) care merg pe vot uninominal, cele doua jurnaliste (va rog sa sesizati lipsa ghilimelelor!) au intrat in Parlament pe liste 🙂
BONUS. Mircea Geoana, amintindu-si de vremurile cind era student: „Atunci aveam parul mai des. Nevasta mea, cind ne-am casatorit, imi spunea Geolgau”. Ce goluri fabuloase dadea jucatorul Geolgau si ce rateuri spectaculoase ii reusesc lui „Geolgau” de la PSD! 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.