SENZATIONAL!!! Gusa candideaza la Primarie!!! Elodia il voteaza

ianuarie 22, 2008 0

Stirea a cazut ca o bomba (eu unul ma prefac ca nu inteleg de ce a cazut chiar atit de mare si pe prima pagina).

Direct vizate, gropile cu buletin de Bucuresti s-au acoperit, rusinate, cu asfalt, milioanele de tone de praf ale Capitalei s-au raspindit in cele patru zari, strazile de cartier s-au dat de trei ori peste cap si au devenit toate bulevarde, blocurile gri s-au inveselit pe data adoptind stilul lui Hundertwasser, facturile la intretinere s-au chircit de frica, iar ciinii vagabonzi, dupa ce si-au cerut scuze public poporului japonez, au facut coada la veterinar pentru a fi castrati.
Nici oamenii nu au ramas indiferenti. Nesimtitii care populeaza Bucurestiul si-au vazut lacunele din educatie si s-au inchis timp de sapte ani in casa, zambete incarcate de deferenta au inflorit brusc pe fetele functionarilor,  miinile sutilor s-au retras pe nevazute din buzunare, iar cersetorii au renuntat, intr-o incercare eroica de a-si salva orasul de urgia numita incalzire globala, la al doilea jeep de teren din garaj. 
Nu-i asa ca traim deja intr-un oras minunat? Ei bine, toate acestea se intimpla pentru ca s-a anuntat un nou candidat la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa. Circotasii sa taca acum! Ce daca nu a fost in stare sa convinga nici macar jumatate din marja de eroare a sondajelor, care e problema ca a ramas de ani de zile intepenit in postura de tinar si promitator politician, cui ii pasa ca singura sa activitate publica din aceiasi ultimi ani este cleveteala politica? Cozmin Gusa candideaza. Si nimic nu mai e de spus. Poate doar o anticipare a sloganului sau de campanie : „Dansez pentru tine intre doua porcaieli otevizate„.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.