Si doar v-am spus ca ei sunt cu adevarat ….

februarie 2, 2009 0

Mai  tineti minte ce scriam aici? sau aici. Mi s-a reprosat ca i-am facut prosti pe guvernanti. Prost sfatuiti, prost informati, sau prost intentionati. Si pe Emil Boc in mod special. Cu toate ca e profesor universitar de drept constitutional si da ordonante neconstitutionale. Cu toate ca a fost primar de Cluj.Cu toate ca vrea sacrificii doar din partea contribuabililor si nu din partea parlamentarilor si a presedintelui…
Iaca ultima bocaneata:
Bugetul prezentat de Guvernul Boc în acest an de criză prevede creşteri semnificative ale cheltuielilor pentru autorităţile statului de la cel mai înalt nivel. Nu este vorba despre plusuri acordate pentru investiţii pe care să le facă respectivele autorităţi, ci doar de cheltuieli cu personalul.
Astfel, la Preşedinţia României apare la capitolul “cheltuieli de personal” un plus de 19%, de la 11,4 milioane de lei, la 13,6 milioane. Nici parlamentarii proaspăt aleşi nu au de ce să se plângă: bugetul Senatului prevede, la acelaşi capitol, o creştere de 30%, de la 66,8 milioane de lei la 87,2 milioane, iar cel al Camerei Deputaţilor o creştere de 19%, de la 165,1 milioane la 196,9 milioane.
” detalii aici.
Va propun, asadar, urmatorul sondaj. La insistentele publicului, puteti alege doua variante de raspuns, in loc de una…
[poll id=”13″]

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.