Simioane, dă-i la gioale! După faza cu Armenia, e AUR curat pentru PSD

Simioane, dă-i la gioale! După faza cu Armenia, e AUR curat pentru PSD

martie 31, 2021 0

Continuă pelerinajul AUR (botezat inspirat hAUR, văzându-i pe ultrașii anti-lege) prin București și alte locuri ”sfințite” pe roșu de meseriașii anarhiei.

De când Șoșoacă, Simion, Diplan și gașca adepților conspirației mondiale au chemat ”boborul” la spurcat poporul ce respectă legea și viața semenilor, n-am înțeles ce vor oamenii ăștia.

Bun, am dedus, știind cu cine am de-a face, cine îi manevrează și pentru cine lucrează, dar pe gură ei n-au scos o vorbă clară.

Numai blablauri de prosteală cu ”masca face rău, libertate” și alte grozăvii care nu mai țin nici la Prazul Înalt.

Dar după aceste zile de abuzuri în care vinovații trebuie să plătească, un lucru e clar: AUR nu contează și nici nu a contat vreodată. Iar Șoșoacă nici atât.

Ce-au făcut ei este exclusiv în folosul ”marelui regizor” din spatele cortinei: PSD.

Acest partid are nevoie urgentă să oprească asaltul declanșat de noua guvernare PNL-USRPLUS-UDMR la ”statul paralel” – caracatița de afaceri, relații, slujbe și interese ridicată ani la rând de cei botezați ”Ciuma Roșie”.

Exemplul cu Ion Rădoi, mahărul de la Metrou, este cel mai bun. A ieșit la proteste, sperând să pună și mai mult gaz pe foc, doar-doar oprește ministrul Drulă curățenia în sistem unde colcăie de miliarde sindicale.

Dar exemple sunt multe, de sus și până la ultimul cătun.

Toți profitorii acestui sistem-sugativă care a trimis 4 milioane de români forțat afară trebuie să acționeze, dacă vor să nu piardă tot ce au, poate chiar libertatea!

Dar nefiind la putere, ca pe vremea lui Dragnea, nu au multe variante.

De aceea, ce s-au gândit ei: hai să ne urcăm pe valul pandemiei. O scoatem pe Șoșoacă în față, pe Simion și parpalacii lui, mai pun botul niște fraieri de bună-credință și strâgem de-o ciorbă anti-Iohannis.

Nu le-a păsat de lege, de viețile românilor, de restul lumii.

Însă nu le-a ieșit pasența. Nici nu au altă variantă, așa că vor ține cu dinții de scandal, vor face balamuc din orice.

România a pierdut lamentabil meciul cu Armenia (2-3).

Așa că, Simioane, scoate-ți oamenii în Piață, acum e momentul! Ce mai contează niște COVIZI în plus, să moară cât mai mulți, mama lor de românași! Ăsta poa” să fie sloganul vostru. AUR curat, ai?

Hai, treci la demolare și întărâtă-i pe tovarășii tăi de galerie, că la asta vă pricepeți cel mai bine: să dați la gioale. Oricui. Mai ales României, pe care aveți acum ocazia s-o faceți praf din interior.

Prietenii știu de ce, ca-n reclama cu bericica Națională.

Mai ales Vasile. Vasile Dîncu.

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.