SONDAJ. Ce părere aveți de ideea lui Andrei Caramitru cu legalizarea prostituției și a marijuanei în Capitală?

SONDAJ. Ce părere aveți de ideea lui Andrei Caramitru cu legalizarea prostituției și a marijuanei în Capitală?

iulie 7, 2021 1

Andrei Caramitru este popular nu doar că spune lucrurilor pe nume, cu date și fapte concrete, măsurabile și probate, dar și că uneori are idei care șocheză opinia publică, după cum el însuși recunoaște atunci când le slobozește în mediul virtual.

Într-o postare recentă pe pagina sa de socializare, tăiosul analist și comentator politic, propune nici mai mult nici mai puțin decât transformarea Capitalei României în… Amsterdamul estului.

”Cum devenim tari pe City-break? Simplu. Amsterdam al estului. Liberalizăm așa : marijuana și prostituția. Nu râdeți. E ok, stati liniștiti. Marijuana e mai putin periculoasa decât alcoolul, e ok, nimeni nu moare din așa ceva și nici nu devii dependent. Și prostituție e oricum in draci (e plin centrul vechi), avem și tradiție (in interbelic eram top, era permisă chiar când erau la putere legionarii sau când patriarhul de atunci era prim ministru) – doar ca acum suntem ipocriti și nu protejam pe fetele care lucrează acolo. Și as mai face ceva – licențe pentru mega-cazinouri (de exemplu aproape de aeroportul Otopeni, un mini-Las Vegas acolo, un oraș).
Io va zic. Dacă Bucureștiul devine Amsterdam-ul estului, Las Vegas-ul Europei, rupem. Altfel de ce ar veni cineva aici? Când pot merge oriunde?”, a scris Caramitru pe Facebook.
[wpdevart_poll id=”24″ theme=”1″]

 

 

VoxPublica
VoxPublica
One thought on “SONDAJ. Ce părere aveți de ideea lui Andrei Caramitru cu legalizarea prostituției și a marijuanei în Capitală?
  1. Tamba

    Sunt de părere că trebuie legalizată meseria de prostituată. Proxenetismul trebuie pedepsit mai aspru.

    iulie 7, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.