SONDAJ. De ce a strigat Dan Tănasă, deputat AUR, la unii colegi din Parlament: ”Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş de-aici!”

SONDAJ. De ce a strigat Dan Tănasă, deputat AUR, la unii colegi din Parlament: ”Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş de-aici!”

martie 29, 2021 0
De ce a strigat Dan Tanasa, deputat AUR, la unii colegi din Parlament: ”Îti ORDON sa dispari din fata mea! Mars de aici!”
Nu suporta nedreptatea
1 Vote
Are o problema de sanatate
12 Vote
Este agent secret
6 Vote
A dormit prost
0 Vote
A vrut sa provoace balamuc
38 Vote

USR PLUS a depus, luni, o sesizare la Comisia Juridică și la Biroul Permanent împotriva deputatului AUR Dan Tănasă, în care susține că acesta „a dovedit un limbaj inacceptabil și o atitudine dezonorantă pentru calitatea deținută” și solicită, totodată, Alianței pentru Unirea Românilor să îl schimbe din funcția de președinte al Comisiei pentru Egalitate de Șanse.

 

„Nu ţi-e, mă, ruşine, să vii aşa la mine? Că, ce? Păduche! Vii tu înspre mine să mă ameninţi că ce?! Dispari de aici! Dispari de aici! N-auzi?! Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş de aici!”, a fost una din replicile deputatului AUR Dan Tănasă care a declanşat scandalul.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a luat act de o sesizare depusă de deputaţii Alianţei USR PLUS Ionuţ Moşteanu şi Silviu Dehelean împotriva deputatului AUR Dan Tănasă cu privire la „comportamentul grobian şi limbajul vulgar” de care acesta din urmă a dat dovadă după şedinţa de plen din 24 martie, relatează Agerpres.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.