…Stire-bomba: Fumurescu nu vrea sa fie ministru!

octombrie 23, 2009 0

…sa nu ziceti ca nu v-am avertizat si ca nu ati aflat-o de la prima mana! Cum „cine m-a rugat”? Dar ce importanta are? Important e sa dai drumul bulgarelui sa se rostogoleasca la vale – sunt destui dupa aceea care sa se repeada dupa el si sa-i dea consistenta.
Se vede ca Elena Udrea si Cozmin Gusa provin din aceeasi scoala: acum vreo cinci ani, si Gusa, din senin, din iarba verde, a iesit sa „dezminta zvonurile potrivit carora ar urma sa fie prim-ministru” (deh, omul e mai ambitios:) [Disclaimer: am folosit si atunci, in EvZ, un titlu asemanator celui de mai sus.] Acum Elena Udrea iese in fata microfoanelor si anunta ca a renuntat sa mai fie ministru in guvernul Croitoru. S-a sacrificat, cica, pentru a nu oferi liberalilor si pesedistilor un prilej de a-i gasi lui Croitoru nod in papura.
A spus Croitoru ceva de Elena Udrea si mi-a scapat mie? I-a cerut cineva sa se sacrifice? Chiar presupunand (desi nu cred) ca au existat asemenea discutii Croitoru-Udrea in spatele usilor inchise, a fi tu cel care iese in fata mass media pentru a declina o oferta inexistenta public e semn de … ajutati-ma! toparlanism? marlanie? prostie? prost gust?
Inca mai ezit.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.