Țara în care TIR-urile spulberă poduri și vieți. Tragedia de la Neamț și accidentul din Covasna

Țara în care TIR-urile spulberă poduri și vieți. Tragedia de la Neamț și accidentul din Covasna

mai 11, 2021 0

Căile Ferate Române revin din nou în centrul atenție prin două accidente grave.

Cel mai tragic este cazul din Neamț, acolo unde un camion de mare tonaj nu a respectat înălțimea de trecere pe sub un pod și a produs un grav accident, anunță Realitatea.net.

Conform reprezentanţilor ISU şi IPJ Neamţ, incidentul s-a produs pe drumul naţional DN 15, în localitatea Tarcău.

„Un TIR ar fi agăţat un pod de cale ferată, iar bucăţi din acesta ar fi căzut peste un microbuz transport persoane. Conducătorul auto, posibil să fie decedat, iar trei persoane, posibil încarcerate”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, scrie Agerpres.

Două persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite, încarcerate, după ce bucăţi dintr-un pod de cale ferată care ar fi fost agăţat de un TIR s-au prăbuşit peste un microbuz ee transporta persoane.

Un incident petrecut în trafic, în această dimineață, putea să aibă un final tragic. Vorbim despre un TIR care a fost acroșat de un tren, în județul Covasna. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime. Traficul pe DN13E este, însă, îngreunat, circulându-se în prezent pe un singur sens de mers, relatează realitateadecovasna.net.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 că, la trecerea la nivel cu calea ferată, un TIR a fost acroșat de tren. În urma impactului nu au rezultat victime, însî circulația în zonă este îngreunată și se desfășoară pe un singur sens de mers. De altfel, Direcția Regională de Drumuri și Poduri anunță că traficul este deviat pe DJ121A, Borojneul Mare  – DN13E Zagon, în județul Covasna.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.