Tariceanu. Deficit excesiv. De logica!

iulie 14, 2009 0

In presa s-a incercat conexarea a doua elemente, din partea PDL-L, care este supus unei mari presiuni din cauza scandalurilor de coruptie. Ei au incercat sa aplaneze scandalul Ridzi readucand in atentia opiniei publice chestiunea Sterling.
&
O astfel de actiune este clar o chestiune de factura politica prin care PD incearca sa asterne o perdea de fum in fata scandalurilor de coruptie de care este afectat

Tariceanu, despre scandalul Sterling, un scandal – spune domnia sa! – pe care PDL il rostogoleste pentru a masca alte scandaluri de coruptie din propria ograda a pedelistilor!
Dl Tariceanu are o mare problema de logica. Un deficit excesiv de logica, daca vreti! Afacerea Sterling izbucnise cu mult inainte ca Monica Iacob-Ridzi sa patroneze mizeriile din jurul datei de 2 mai. Si, dupa ce izbucnise acest scandal, el nu clarificase suficient de bine rolul „chelnerului” lui Dinu Patriciu din Guvernul precedent. Adica, rolul dlui Tariceanu!
P.S. Sint de acord – cuplarea celor doua cazuri – Ridzi si GTariceanu – nu e inocenta. Are un inconfundabil „parfum” electoral. Insa adevarul inclusiv despre Sterling trebuie spus si facut public chiar si asa, la pachet!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.