Tariceanu. Iertati-l, ca nu stie ce spune…

mai 30, 2009 0

I.

„Dupa al doilea razboi mondial, tarile occidentale au acceptat intentionat pe anumite perioade de timp deficite bugetare mari, cu care si-au finantat eforturile de reconstructie. Dar domnul Boc nu este in stare sa gandeasca mai mult decat gandea Ceausescu, cizmarul. Si Ceausescu a oprit toate investitiile, ca sa nu aiba datorii, ceea ce a dus la inapoierea tehnologica si la inapoierea in general a Romaniei”

&
II.

„Am curajul de a explica faptul ca deficitul bugetar de care domnul Boc ne acuza, pe care il infiereaza ca un activist de partid, nu a fost inutil. Acel deficit nu a insemnat bani care s-au dus in cer. Nu au fost bani irositii, ci bani investiti, pentru modernizarea infrastructurii, pentru recuperarea decalajelor fata de tarile mult mai dezvoltate. Fara asumarea unui deficit bugetar, aceste decalaje s-ar fi adancit si mai mult”.

Tariceanu. Bietul de el!
PS. Recent, si Crin Antonescu l-a atacat pe Calin Popescu-Tariceanu exact pe aceeasi idee – a cheltuirii nechibzuite a banului public in ultimele luni de guvernare si a provocarii, in acest fel, a unui deficit foarte mare. Oare dl Tariceanu gindeste despre dl Antonescu ca acesta din urma ar gindi, conform logicii dezvoltate de fostul premier, la fel de mult ca si Ceausescu, cizmarul?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.