Telecomandantul: cum a apărut aşa, dintr-o dată, Hayssam pe agendă

octombrie 27, 2009 0

Toată lumea discută Hayssam de zor. O discuţie a lui Degeratu cu Hayssam înregistrată ilegal, spune Traian Băsescu. Acum se verifică ce s-a întîmplat acolo, continuă preşedintele (apropo, am fost la GDS şi o să vă povestesc dimineaţă ce am văzut pe lîngă ce aţi văzut voi:) ).
Şi acum vin eu cu prostia-mi asumată de cetăţean carerîde de sevicii secrete pentru că e neinteresant pentru ele şi spun că o astfel de discuţie nu doare pe nimeni, că poţi s-o dezbaţi 3000 de ani nu ajungi nicăieri cît timp nu se pun în mişcare rotiţele instituţionale. Şi că iar nu vorbim destul despre economie şi politică.
Şi tot ca prostu spun că au venit oamenii de la Gardianul cu nişte foi despre care nu ştim nimic, cum a fost făcut decupajul discuţiei măcar şi totuşi vorbim de ne doare gura despre asta ca atunci cînd SRS a pus o prostie pe blog.Mai are rost să întreb de ce tocmai acum? Cine are nevoie de astfel de materiale înceţoşate cînd ai atîta marfă de discutat concret…
Mai bine am vorbi mai mult despre raportul ONU dat de capital.ro azi, despre trafic de arme Romania-terorişti. Mă rog e abia 11 noaptea, talkshow-urile încă durează. Mai mult nu mă uit. Nu-l înţeleg pe Adi Ursu de exemplu că insistă asupra subiectuli cînd îl văd că nu crede în argumentaţia celor de la Gardianul.
P.S.: Antonescu a venit la TVR şi nimeni nu l-a întrebat clar, cum spunea Daniel Barbu aici, pentru Vox Publica, domnule, vrei spitale private sau nu?

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.