Telecomandantul: Moartea unui pistolar. Independentul neamt

octombrie 14, 2009 0

Iar m-am uitat prea mult la televizor. Si, ce sa fac, vomit pe blog. Cele cateva concluzii ale serii au mai fost:
– Am ramas optimist, viata politica romaneasca mi se pare interesanta, ma intriga, ma amuza. Am ris de exemplu gindindu-ma doar ca Videanu a fost ministrul economiei (al economiei, in an de criza!) si nimeni nimeni n-a putut sa-l atinga cu o floare in timp ce toata zona energiei e marea problema in Romania – nici mogulii lui peste, nici ziaristii angajati, nimeni – iar asta nu s-a intimplat pentru ca Videanu n-ar fi patat. Ma plictisesc mult mai tare comentatorii care ii tot dau cu „clasa politica”…
– Doamne, dumnezeule, ce era pe Antena3. Radu Tudor vorbeste ca-n ecranizarea dupa Mihai Viteazul. Prima oara am crezut ca el, Ciutacu si Gadea au renuntat la jurnalism si pleaca in Afganistan sa lupte cu terorismul. Dar nu, erau doar foarte mindri ca, dupa ce ei au luptat de unii singuri cu Basescu (am citat exact!), PSD si PNL au venit cu mareata propunere Johannis. Cita luciditate, cita drama…
– Independenta lui Johannis a fascinat toata tabara antibasesciana. El este posesorul etichetei „a facut ceva!”. Imaginea mea e alta: un om care s-a abtinut sa vorbeasca prea mult cu presa nu e neaparat bun. Ce a facut la Sibiu a durat ceva si inca nu e gata, mai are… Dar e o parere de mitic enervant.
– La TVR a fost o editie speciala, dar pe ecran (programul tv afisat in baza de astia de la Dolce) aparea programat filmul western „Moartea unui pistolar”. Filmul a fost dat pe la 11, dupa mareata editie despre Caderealui Boc 2.  Titluri interesante de filme pentru o zi cu motiune, la ora aia: O moarte incintatoare (TVR Cultural), Castigatorul ia totul (Movies24), I am legend (HBO), Kiss,kiss, bang, bang pe un post unguresc.
– Radu Moraru – Boc a plecat demn. Iar Boc turuia cu pensiile in continuare. Mi-a placut Boc foarte mult luni seara, la Realitatea – chiar a fost tare si convingator. In seara asta parea un robot stricat care nu iesea din poezia lui.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.