Tiganii si prostituatele lui Basescu din capetele liberalilor. Orban, afara!

noiembrie 8, 2009 0

Recunosc, sint mahmur, dar dupa ce m-am trezit in sfirsit ia priviti ce am gasit. Orban si-a aratat adevarata fata, iar Crin Antonescu a indreptat-o pina in gard. Ma rog, a avut bunul simt sa se delimiteze. Dar Orban trebuia rapid concediat nu mustrat asa putin. Pai Gigi Becali a fost de trei mii de ori mai civilizat.

„Eu aş rezuma aşa: cine votează cu Băsescu, alcoolici, ţiganii (…) prostituatele, probabil, deşi mă îndoiesc că prostituatele vor vota cu Băsescu, având în vedere cum arată (şeful statului, n.r.)”, a declarat Orban.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, spune însă că declaraţia lui Orban este o greşeală
„Ţiganii, prostituatele, drogaţii, fără a-i asocia, sunt cetăţeni cu toate drepturile, atâta vreme cât nu sunt condamnaţi în această ţară, sunt oameni pe care-i respect, al căror drept de vot îl respect şi care, în cazul prostituatelor şi drogaţilor, sunt nişte victime, nişte oameni în suferinţă care trebuie ajutaţi”, a afirmat Antonescu, precizând că, faţă de aceste categorii sociale, raportarea trebuie să fie una „creştină şi civilizată democratic”, iar nu una „ostilă sau dispreţuitoare”. (mai mult)

Ia luati si niste Oprescu:

„Toată chestia cu coloratul rămâne la latitudinea impotenţilor care nu pot să glumească. În general, oamenii care nu pot să glumească şi care nu au simţul ăsta al românului sunt proşti, pentru că ei se nasc jigniţi şi atunci le repugnă faptul că am un limbaj colorat. E colorat cu bun simţ şi cu respect”, a spus Oprescu.

Astia indraznesc sa se ia de Basescu pentru ca ar fi cauzator de instabilitate… Pai daca scapa doua trei declaratii din astea pe luna am imbulinat-o cu totii.
CRIN ANTONESCU AVEA OCAZIA SA DEMONSTREZE CA ARE CEVA SINGE DE LIDER: TREBUIA SA-L DEA AFARA PE ORBAN. SCURT!
Inca ceva: n-am vazut inca ONG-urile speriate de prefraudari sa sara si sa-l condamne ferm pe Orban, ba chiar sa forteze PNL sa-l scoata din postura de purtator de cuvint.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.