Tonomatele, copyright Adrian Nastase

martie 18, 2008 0

Pentru cei care uita repede sau nici nu stiu ce se mai intimpla prin Romania inainte de 2004. Mai exact de pe vremea cind victimizatul de azi, Adrian Nastase, aka El Insusi, pentru apropiati, ne scuipa seminte-n cap de la inaltimea lojei sale de mafioti.

Da, e vorba de stenogramele PSD, inregistrari audio ale mai multor sedinte de partid tinute la inceputul anului electoral care, din fericire, l-a trimis putin in opozitie.

Iata cum punea AN-ul la cale, in sedinta delegatiei Permanente a PSD din 5 ianuarie 2004, strategia de implementare a tonomatelor in presa romaneasca:

“Fiecare cu experienţa lui ce ziare a făcut fiecare, că asta trebuie să vedem până la urmă, ne implicăm cu bani, cu cunoştinţe, care sunt analiştii pe care îi trimitem la televiziuni. Data viitoare poate facem un text aşa şi fiecare să treacă 10 analişti pe care el îi recomandă pentru televiziuni, radiouri şi aşa mai departe.”

Si ca bonus iata un incredibil fragment de dialog intre Adrian Nastase si Dorina Mihailescu, fosta sefa a unui fel de Departament de Analiza din cadrul guvernului de-atunci:

D-na Dorina Mihăilescu:
– A ieşit Pârvulescu să apere BBC-ul, a înnebunit tipul.
Dl. Adrian Năstase
– Ce anume?
D-na Dorina Mihăilescu
– Cristi Pârvulescu a ieşit aseară pe BBC să apere datele din
raport şi să mă contrazică pe mine.
Dl. Adrian Năstase
 -Nu, dar soţia lui mai lucrează la tine sau nu?
D-na Dorina Mihăilescu
– Ba da. Păi de ce spun că a înnebunit.

(12.01.2004, in sedinta Delegatiei Permanente a PSD)

Induiosator nu?
Iar daca aveti indoieli asupra acestui mare caracter, iata cum plinge azi acelasi Adrian Nastase pe umerii aceleasi prese si cum cheama el la solidarizare cu ea impotriva calaului Basescu:
 

„…cred ca trebuie sa fim solidari cu presa acum, cand este amenintata, cand impotriva ei este asmutita opinia publica, in scenariul “victimizarii” lui Basescu. Daca vrem ca in Romania sa mai existe reguli, legi, principii, bun simt, trebuie sa reactionam.” (extras de pe blogul AN-ului)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.