Top 10 motive ca sa nu votezi

noiembrie 23, 2008 0

Nu stiu cum vedeti voi situatia, dar eu nu stiu acum cu cine sa votez. N-am vazut picior de candidat, n-am gasit decat fluturasi de doi bani, n-am auzit un proiect care sa nu fie penibil. Si asta era treaba lor, a onor candidatilor uninominali. Am vazut numai maimute (detalii in editoraliul de aici). Asa ca incep sa ma intreb de ce sa mai votez, daca ei, nu fac nici cel mai mic efort de a ma convinge sa le dau votul. Poate ma confunda cu vreun catel sau papagal pe care-l atrag afisele colorate si lucioase. Ei bine, nu. Am nevoie de mai mult. Vreau sa vad candidatul pe strada, prin piata, vreau sa-l stiu din vedere. sa am impresia ca nu candideaza doar pentru ca in acel colegiu stie ca va iesi sigur.
Deci, iata topul meu cu motive pt care nu merita sa votezi:
10. Nu-i cunosti pe cei care-ti cer votul, deci ar fi un vot orb, iar tu ai fi un prost
9. Pe candidatii de care ai auzit ii dispretuiesti profund (ex: Dan Voiculescu)
8. Ti se pare imoral ca un om care n-a calcat de cinci ori in viata lui pe strada ta sa iti ceara acum sprijinul, asigurandu-te ca-ti cunoaste problemele mai bine decat le cunosti tu insuti.
7.Printr-o chichita electorala, votul tau poate fi anulat, iar candidatul care castiga la tine in colegiu poate pierde locul din Parlament.
6. Mama lor de corupti, cum mai au tupeul?
5. Hotiiiiii!
4. Elena Udrea, Talpes, Smarandescu, Sergiu Nicolaescu
3. E un wekend prelungit si poti merge la munte
2. Votul tau e oricum anulat de mosul de la etajul doi care doarme cu poza lui Nea Nelu sub perna si voteaza PSD din principiu.
1. De cate ori ai votat la  Parlamentare, niciodata nu a castigat cine ai vrut tu sa castige… Asa ca daca sunt prosti, sa o traga ca prostii….
Care sunt motivele voastre ca sa nu va duceti la vot?
P.S. In zilele  urmatoare voi prezenta si un top al motivelor pentru care merita sa votezi si o s ava spun si cu cine voi vota(daca ma decid :D)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.