Trădat în ”dragoste” liberală. Cum a ales Raluca Turcan să meargă alături de Florin Cîțu la șefia PNL

Trădat în ”dragoste” liberală. Cum a ales Raluca Turcan să meargă alături de Florin Cîțu la șefia PNL

iunie 12, 2021 0

Ludovic Orban a făcut declarații despre războiul din interiorul Partidului Liberal. Aflat în vizită la Botoșani, președintele PNL a vorbit despre trădarea Ralucăi Turcan, dar și despre poziția președintelui Klaus Iohannis.

Orban a tranșat și scandalul legat de zvonurile care au apărut despre folosirea banilor publici pentru campania internă a liberalilor.

”Raluca Turcan a fost susținută de mine pentru funcția de prim-vicepreședinte la Congresul din 2017. Ulterior, a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaților, vicepremier în cabinetul pe care l-am condus și am susținut-o și pentru funcția de ministru al Muncii, la constituirea guvernului. Dacă are o opțiune, este dreptul fiecărui membru al PNL să aibă o opțiune, dar, repet, la Congres vor veni 5.000 de delegați.

Președintele României nu se implică în competiția internă, așa cum nu s-a implicat nici în 2017.

Indiferent cine e ales președinte, indiferent ce conducere va fi aleasă, PNL rămâne într-un parteneriat. Dezmint categoric orice fel de încercare de a se spune despre premierul Cîțu sau alți demnitari ai PNL că folosesc resurse publice în campanii interne, pentru că nu este legal.

Când cineva încearcă să folosească orice decizie la nivel guvernamental într-un scop partizan în competiția internă din PNL, o spun clar și limpede, încalcă legea”, a declarat Orban, potrivit Realitatea Plus.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.