Traian Basescu a mintit. PLUS Update care anuleaza textul si, partial, titlul

august 26, 2007 0

Traian Basescu, la scurt timp dupa ce a aflat rezultatele referendumului din 19 mai: „Vreau sa va fac o propunere: dincolo de a vorbi la televizor ori de cate ori o sa am ocazia sa va informez, va propun ca o data la trei luni sa ne vedem in Piata Universitatii in ultima sambata de la fiecare a treia luna”.
Ieri, simbata, ar fi trebuit, conform promisiunii sale, sa fie in Piata Universitatii. Nu a venit. Cu alte cuvinte, a mintit.
P.S. Imediat dupa ce a lansat aceasta idee, am scris chiar pe acest blog ca nu a fost deloc inspirat. Probabil ca, intre timp, a ajuns si el la aceeasi concluzie.
UPDATE. Recunosc, am scris textul avind in fata ochilor citate, nu inregistrarea momentului respectiv. Citate inexacte, mai exact. Acum, am vazut si inregistrarea. Care ii da dreptate lui „Veve”. Conform declaratiilor, TBasescu ar trebui sa fie in P Universitatii o data la trei luni-3,6,9,12. Adica, in: martie, iunie, septembrie, decembrie. Textul meu cade, in aceste conditii. Insa seful statului nu a mers in Piata in luna iunie. Ramine sa vedem daca va fi acolo in septembrie. M-am pripit. SCUZE!   
 PUBLICIATE: Miine, in ziar, intr-un comentariu, voi adresa, pe bune, felicitari actualului Guvern. Textul va fi disponibil, ca de obicei, din seara aceasta in editia online.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.