Traian Băsescu acceptă provocarea: confruntare directă cu Geoană, la Cluj

noiembrie 13, 2009 0

Purtătorul de cuvînt al candidatului Traian Băsescu a declarat că va avea loc o confruntare directă cu Mircea Geoană la Cluj. Principalii contracandidaţi, Geoană şi Antonescu ceruseră insistent o confruntare directă. Iată că va avea loc mîine într-o aula universitară. Voinescu a anuntat că Băsescu a ales temele economie si educaţie, dar că aşteaptă şi alte propuneri.

Preşedintele Traian Băsescu e gata să se înfrunte într-o dezbatere faţă în faţa cu liderul PSD Mircea Geoană, a anunţat astăzi purtătorul de cuvânt al acestuia, deputatul PD-L Sever Voinescu. Acesta a precizat că Băsescu îl aşteaptă mâine la Cluj pe Geoană, între orele 16,00-17,00, şi a propus drept teme de discuţie: economia şi educaţia.
Reacţia lui Băsescu apare după ce Mircea Geoană l-a provocat pe acesta la o serie de confruntări electorale ce ar urma să se desfăşoare în trei centre universitare din ţară.
Sever Voinescu a precizat că Geoană este liber să mai invite şi alţi candidaţi la preşedinţie la dezbateri şi, în plus, la temele propuse de şeful PSD de discuţie, a adăugat alte două: vizita secretă a social-democratului la Moscova din luna aprilie şi întâlnirile pe care acesta le-ar fi avut în Deltă cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. (mai mult)

O întrebare: ce poţi discuta într-o oră?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.