Traian Basescu-purtatorul de cuvint al lui Vasile Blaga

mai 12, 2008 0

Traian Basescu a dus aproape jumate din campania lui Vasile Blaga pentru Primaria Capitalei. Sa fim seriosi si cinstiti: cele mai tari „head”-uri si cele mai dure predicate in legatura cu batalia electorala pentru Bucuresti le-a pus seful in exercitiu al statului roman si nu candidatul partidului pe care acesta il patroneaza (nu intotdeauna din umbra). 
Marti – dupa  interviul de la Radio Romania Actualitati -, Traian Basescu a dat de lucru presei pentru aproape o saptamana.  Apoi, cu declaratiile facute pentru Realitatea TV, a mai oferit „munitie” si „material de rumegat” pentru mass-media pentru alte citeva zile.
(Desi mai consistent decit cele doua luari de pozitie la care m-am referit mai sus, interviul luat de Bogdan Chireac lui Traian Basescu a avut, previzibil as zice, ecouri minime).
Daca va pastra acest ritm, previzibil ar fi ca, pe la sfirsitul acestei saptamani, Traian Basescu sa inventeze alte subiecte cu care sa inconjoare ca un cocon si sa motorizeze candidatura unui Vasile Blaga sters pina acum. Astazi, am gindesc, nu o va face; ar fi chiar culmea sa le dea doua „bucati” lui Oprescu, Pavelescu& Diaconescu taman din Kuweit…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.