Trei cadre medicale au sărit de la etaj de frica incendiului de la Spitalul de psihiatrie din Craiova

Trei cadre medicale au sărit de la etaj de frica incendiului de la Spitalul de psihiatrie din Craiova

martie 8, 2021 0

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat, iar un alt pacient a fost scos de pompieri. Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, după ce au sărit de la etaj pentru a scăpa de flăcări.

Incendiul ar fi fost provocat de un pacient, potrivit realitateadecraiova.net.

Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, patru saloane de la parterul spitalului au fost inundate cu fum. La acest moment, patru persoane necesită îngrijiri, dintre acestea trei sunt cadre medicale și una este pacient.

Incendiul a fost într-un izolator (rezervă) de la urgenţă, conform ISU Dolj.

“Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fata locului au fost trimise doua subunități de interventie, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, 1 descarcerare grea și 1 ambulanță tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsit 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. 3 cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital.

Au sărit pe geam de la etajul 1. Au suferit fracturi și au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

O echipă va stabili cauza incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, la Realitatea PLUS.

Detalii, pe realitatea.net

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.