Trei telegrafice

mai 29, 2007 0

1. Am asteptat, in mod special, aparitia numarului curent al revistei „Romania Mare”. Revista e pe piata – ca si pina acum, neschimbata in continutul sau imund. Pina la ora asta, Clubul Roman de Presa nu a luat nici o decizie in legatura cu Vadim Tudor, un politician care continua sa injure birjareste in public. CRP a promis ca tratamentul aplicat lui TBasescu in cazul jurnalistei de la Antena 1 are valoare de precedent si ca, de acum inainte, va sanctiona drastic orice derapaj de acest gen. Cum spuneam, CRP deocamdata tace.
2. Contestatia facuta de Dan Voiculescu in legatura cu sentinta CNSAS in cazul sau (reamintesc: presedintele PC a facut politie politice) a primit inca o aminare din partea Curtii de Apel Bucuresti. Cazul va rediscutat in sedinta din 19 iunie. Pina atunci, sentinta CNSAS ramine in picioare: Voiculescu a facut politie politica.
3. Remarcati, va rog, cit de calme sint declaratiile de acum ale celor de la PNL si PSD atunci cind este vorba despre Traian Basescu. Cine crede ca e vorba despre faptul ca liderilor celor doua partide le-a venit mintea la cap, se inseala. E doar calcul, strategie si frica. Acum sint in corzi. Trag de timp, asadar, pentru a gasi replica. Insa mutarile posibile, din pacate pentru cele doua partide politice, nu sint multe. De aceea, mesajul de miine din Parlament al lui Traian Basescu va fi crucial.    

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.