Turnati aici! Sa-i facem vedete pe nesimtiti! (primele poze)

decembrie 18, 2007 0

Ma laudam, la un moment dat, ca mi-a venit o idee. Este cea din titlu, sa-i facem vedete pe nesimti, asa cum se intampla in Cotidianul cu ministrul Ludovic Orban.
Sa incepem cu cei din trafic, dar sa nu facem mofturi nici la alte specimene, tot ce conteaza este dovada(audio/video/foto). Sa-l facem celebru pe frustratul care si-a dorit cand era mic sa ajunga vatman, dar soarta i-a rezervat ghinionul sa ajunga biznizmen cu jeep, si care, in fiecare zi, de dragul viselor esuate ale copilariei, accelereaza pe langa fraierii incolonati regulamentar. Sa-i dam portia sa de popularitate bietului imbecil care blocheaza interesectii, oferindu-i drept circumstanta agravanta doar faptul ca mereu si-a dorit sa fie in centrul atentiei. Sa nu-l uitam nici pe acel suflet chinuit de dureri/foame/dorinta de a schimba niste bani etc, a carui masina blocheaza o banda pentru ca stapinul sa-si astimpere nevoile la farmacie/restaurant/casa de schimb, din nou etc. Mai greu, dar eu cred ca se poate, haideti sa-i oferim un tratament adecvat idiotului care claxoneaza isteric la semafor, se straduieste atat de tare sa ne arate ca exista incat merita sa-i oferim cateva secunde filmate cu telefonul mobil.
 Am stabilit aceste trei categorii pentru ca ele sunt frecvent intalnite. Fireste, orice cunoscator al regulilor bunului simt, nu neaparat al Codului Rutier, poate veni cu propriile sale exemple de moftangii. Eu promit doar ca imaginile vor fi publicate aici, iar Politia Rutiera va fi incunostiintata(termen folosit de unii politisti 🙂 ) cu privire la existenta lor
Asadar, filmati, fotografiati si trimiteti  probele de nesimtire culese de voi pe adresa [email protected]
PS
 Am inceput toata aceasta poveste constient fiind ca ma expun pericolului de a parea ridicol in cazul in care ea va ramane fara nici un ecou. Totusi, pentru mine este un castig. Gasesc initiativa drept o buna ocazie de vedea cat de dispusa este Romania mea sa-si  sacrifice comoditatea pentru drepturile ei.  
Primele fotografii sunt de la Ipse, iar printre nesimtiti se numara si un deputat.
image_236.jpg image_326.jpg image_358.jpg image_365.jpg image_367.jpg image_370.jpg
 De la Alex (cu comentariul original)
Salut,
fotografia asta nu prea are legatura cu campania ta, dar
ilustreaza ideea ca romanu’ tine la fibra lui de nesimtit si
nu se dezminte nici cand pleaca in veneticie. Uite-l pe unu
pe care il cunosc personal, asistent medical la Hartford
Hospital. Ia uite ce numar s-a gandit el sa-si puna la
masina, si-l distreaza rau gandul ca se opreste cate o baba
in spatele lui la semafor, parafrazez, ‘se uita ca vaca la
placuta mea si nu intelege nimica’. Hai ai nostri!
 img_2264.jpg

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.