Ultimul agent al schimbării

octombrie 16, 2021 0
FOTO Washington Post

„Ca umanitatea să eșueze e suficient ca toți oamenii buni să nu supraviețuiască”


Bun găsit, cetățeni ai României!

Mă numesc Ion Omeganu și sunt un emisar cu un mesaj foarte important pentru voi. Vă rog să mă ascultați, căci cele ce am să vă spun sunt cruciale pentru viitorul umanității în general și al românilor în particular.

Astăzi, din păcate, a încetat din viață ultima persoană cu rol important în evoluția României. Prin urmare, nu mai există nimeni care să provoace schimbare semnificativă în țara voastră.
În mod normal nu ar fi trebuit să vă dezvălui cine sunt, dar lucrurile sunt foarte grave și nu mai pot rămâne în umbră.

Pentru a înțelege mai bine contextul dificil în care vă aflați acum trebuie mai întâi să știți că eu fac parte dintr-un grup de ființe care veghează asupra evoluției umanității. Interesul nostru este să studiem potențialul și limitele experienței umane.

Deținem o tehnologie sofisticată ce ne permite să înțelegem viața pe Pământ dincolo de capacitatea voastră actuală de înțelegere. Noi numim această tehnologie DORA, care este un fel de inteligență artificială ce poate analiza la un nivel foarte complex potențialul uman și în baza acestei analize poate prognoza cu un grad ridicat de precizie impactul pe care indivizii îl pot avea asupra societății. Cu alte cuvinte, dacă veți introduce o picătură de lichid color într-un vas de apă, noi vom ști cu exactitate toate posibilitățile în care se va dispersa culoarea în conținutul vasului, chiar înainte ca acest lucru să se întâmple.

Așadar, avem la dispoziție o bază de date cu cei care pot schimba societatea românească, însă din păcate toți sunt morți.
În ultimii doi ani am observat un tipar neobișnuit, anume că mortalitatea în rândul acestora a crescut alarmant, majoritatea sfârșind pe paturile de la terapie intensivă.
După mai multe analize statistice și cercetări suplimentare am concluzionat că acest coronavirus cu care vă confruntați în prezent vă decimează elitele. Și asta nu se întâmplă doar în România, ci peste tot în lume.
Ce-i drept, nu am reușit să găsim o regulă precisă în privința celor care mor afectați de această pandemie, însă avem dovezi clare ce ne permit să afirmăm că o țintă exactă, care nu dă greș, sunt agenții schimbării.

Ca să înțelegeți motivul pentru care se întâmplă acest lucru trebuie să vă schimbați percepția asupra planetei pe care locuiți. Pentru voi ea reprezintă doar un corp ceresc, alcătuit din elemente chimice, ce întreține viața și care se învârte în jurul unui astru. Însă este mult mai mult de atât. Ea este în primul rând o Ființă, dar nu în sensul în care vi-l imaginați voi, cei care obișnuiți să raportați totul la experiența voastră umană. Pământul este o entitate cu legi proprii, iar voi, fără să știți sau să vă pese, ați încălcat unele dintre ele de mai multe ori de-a lungul timpului. Așa că Pământul s-a supărat pe voi și se răzbună. Dar de data asta vrea să vă dea o lecție dură, pedeapsa fiind una perversă.
De fapt, coronavirusul reprezintă anticorpii de care planeta se folosește pentru a neutraliza nu pe cei care încalcă legile, ci pe cei care vă pot învăța să le înțelegeți și să le respectați. Scopul este să continuați să vă chinuiți, distrugându-vă reciproc, până când veți învăța de unii singuri ce aveți de făcut.

Dacă în unele țări lucrurile stau mai bine, aici la voi în România situația e critică. Nu ați reușit să învățați nimic în ultimii 30 de ani. Cum nu mai e nimeni să producă schimbare, degeaba mergeți la vot și vă creați iluzii. De acum încolo trebuie să vă obișnuiți cu ideea că toți cei care aparent prezintă potențial, odată ajunși să vă conducă, fie se vor corupe, fie nu vor reuși să facă nimic.
Tehnologia noastră ne indică faptul că nu se va naște curând niciun agent al schimbării deoarece mediul vostru social este unul toxic. E ca și cum ai încerca să plantezi o floare pe planeta Venus.

Acum poate că mă veți întreba dacă există speranță sau dacă se poate face ceva, iar eu nu vă pot spune decât un singur lucru: continuați să căutați…

Andrei Dumitru
Andrei Dumitru
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.