Un colaborator al Antenei 3 l-a dat pe Băsescu pe mîna FBI!

octombrie 13, 2009 0

Am primit pe blog, la postări, următoarea ştire scrisă de cel care a alimentat Antena 3 cu informaţii în scandalul Poneiului roz. Iată ce spune ştirea:
BASESCU ANCHETAT DE FBI
- Luni 31 August, 2009 am avut o discutie cu Cristian Gaginski Ministru – Consilier
( Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. Am anuntat
cu aceasta ocazie statul roman ca am cerut ANCHETAREA LUI TRAIAN BASESCU de catra cele mai inalte institutii americane SENATUL si CAMERA REPREZENTANTILOR Am mentionat ca COMPANIILE REPREZENTATE IN ROMANIA DE ASOCIATII LUI MIRCEA BASESCI FRATELE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU , SUNT COMPANII AMERICANE.
DEASEMENEA IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN , ZIARIST SPECIALIZAT IN INVESTIGATII , PRESEDINTELE UNEI COMPANII DE FILM SI TELEVIZIUNE , REPREZENTANT IN USA AL MEDIEI JAPONEZE SI EUROPENE AM SOLICITAT OFICIAL (IN SCRIS ) DESCHIDEREA UNEI ANCHETE DE CATRE FBI.
Deasemenea am trimis o scrisoare ambasadorului USA In Romania in legatura cu contrabanda de arme romanesti in Statele Unite. Am mentionat in scrIsoare ca 50 de membrii ai Camerei Reprezentantilor au trimis o crisoare catre Presedintele OBAMA considerand invazia de arme romanesti ca un pericol major pentru securitatea USA.
CA URMARE DOI DIRECTORI FBI SAU DEPLASAT LA BUCURESTI

”Procurorul general Laura Codruța Kovesi s-a întâlnit, saptamana trecuta la Ministerul Public, cu doi directori FBI . Procurorul general a discutat cu directorul Biroului de Relaţii Internaţionale al FBI Sean Joyce şi cu directorul Diviziei de Criminalitate Informatică din cadrul FBI Shawn Henry.
 Una din subiectele discutate a fost contrabanda de arme romanesti in USA.
 Deasemenea a fost discutat faptul ca regimul Basescu a devenit o umbrela
pentru terorismul international.”
ROBERT HORVATH ZIARIST USA http://www.devagallery.com 9 octombrie NEW York

Mai scandalul ăsta ne lipsea în prag de alegeri. Gâdea, Stan, Ciuvică, aveţi legătura!

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.