Un trust de presa pentru PD-L?

ianuarie 4, 2009 0

Stiu de la mai multi oamenii de la PD-L ca pedelistii sint destul de nemultumiti de calitatea presei din Romania. Maxima enervare o ating, normal, atunci cind presa se atinge de ei. Pentru unii, indiferent cine anume  din presa se atinge de PD-L, acela este vindut.
Am citit tone (e un fel de a spune!)  de comentarii (inclusiv pe acest blog) in care cititorii isi exprima – uneori violent! – nemultumirea fata de modul in care presa trateaza PD-L-ul. Pentru unii dintre ei, indiferent cine anume din presa se atinge de PD-L, acela este vindut.
Eu cred ca exista o solutie la aceasta hiper-sensibilitate a PD-L-ului, a pedelistilor si a sustinatorilor acestui partid la critica presei: o presa de partid. De ce PD-L nu isi face un trust de presa in care orice exces al dlui Prigoana (dau un nume la intimplare) si orice sarma impartita crestineste de dna Udrea sint aplaudate frenetic (asa cum, cred unii, merita din plin!) si consemnate ca gesturi de larga respiratie si de ampla viziune politica?
Inca o data: de ce PD-L nu isi face un trust de presa?
P.S.Cineva, de asemenea de la PD-L, mi-a spus ca ar fi nevoie de vreo 250 de milioane de euro pentru a pune pe picioare, solid, o atare idee. Deci, se poate! 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.