Unde a disparut Elena Udrea? Plus update cu Geoana

mai 13, 2007 0

In campanie electorala, Elena Udrea este o „trufanda” si pentru adversarii politici  lui Traian Basescu. Un asemenea personaj nu e tot, dar e destul de mult din ce isi poate dori un director de campanie abil si pus pe fapte mari.
E, de aceea, de mirare ca Elena Udrea e o tinta catre care coalitia anti-Basescu aproape ca nu trage. Doamna Udrea si contextul in care ea a evoluat in preajma lui Traian Basescu  reprezinta, cu siguranta, o zona fragila pentru presedintele suspendat al Romaniei. De altfel, aliatii si strategii de campanie din jurul lui Traian Basescu au reusit sa o ascunda foarte bine, pentru ca sint primii care stiu ca Elena Udrea nu ii face bine, cel putin acum, celui caruia i-a condus, pentru o vreme, Cancelaria Prezidentiala. De fapt, staff-ul de campanie al lui Traian Basescu si-a facut integral datoria in acest caz; cu concursul adversarilor presedintelui suspendat, ei sint pe cale sa obtina maximum din ce putea obtine, anume, sa o faca invizibila pe Elena Udrea in aceasta campanie electorala si, in felul acesta, sa il faca pe Traian Basescu sa para si mai puternic decit este.
UPDATE. Scurt, ca nu ma pot abtine. Ma uit la mitingul PSD de la Iasi. Social-democratii merita etichetele negative pe care le duc dupa ei, asa cum duce un ciine tinichele legate de coada. Iar Mircea Geoana merita din plin porecla pe care i-a dat-o Ion Iliescu: „prostanac”. Desi am vaga banuiala ca, daca adaug si cum s-a purtat la Pitesti, porecla aceea a fost mai degraba un compliment. Doamna, mare ii gradina ta!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.