Uneori este bine să apăsăm butonul de pauză pentru relaxare. Stailer ne ajută

Uneori este bine să apăsăm butonul de pauză pentru relaxare. Stailer ne ajută

martie 9, 2022 0

Timpurile s-au schimbat și chiar dacă mulți au impresia că totul este mai ușor acum și că oamenii nu mai muncesc atât de mult, din păcate adevărul este fix altul. Viețile noastre au ajuns atât de ocupate și constant ne gândim la ce avem de făcut. Serviciul ocupă acum o mare parte din gândurile noastre și este și firesc având în vedere că petrecem la muncă o mare parte a zilei și mai apoi stresul nu se termină și vrem să ne organizăm cât mai bine viața, deci constant ne stresăm pentru a organiza totul în viața noastră.

Totuși nu rezistă nimeni să aibă un stres constant fără o pauză uneori. Astfel că este bine să mai spunem și stop pentru a ne relaxa, pentru a ne bucura de micile bucurii ale vieții. Timpul petrecut alături de familie este atât de important și este terapie curată, deci este important să prioritizați în viață lucrurile importante, nu doar stresul și serviciul. Grija pentru propria persoană este esențială, deci alegeți să vizitați și un salon de beauty din când în când pentru relaxare deplină. În acest sens Stailer vă poate ajuta mai mult decât ați crede.

Programarea la salon nu a fost niciodată mai simplă

Pentru că vrem să fim cât mai eficienți și să organizăm totul la minut pentru a reuși să avem timp de toate într-o zi, care deseori pare prea scurtă, când vorbim despre programarea la salon nu mai este nici o bătaie de cap. Asta pentru că platforma sau aplicatia Stailer este fix ce aveați nevoie.

Dacă înainte era necesar să sunați la salon și să pierdeți timp pentru a găsi un loc liber pentru o zi în care aveați câteva ore libere, iată că acum puteți ajunge la salon oricând aveți nevoie. Asta pentru că Stailer este aplicația care vă ajută să găsiți toți stiliștii din oraș care au loc liber pentru ziua și ora la care puteți ajunge pe scaunul stilistului. Cum? Prin simpla selectare a informațiilor care vă interesează chiar de pe prima pagină a platformei sau a aplicației.

Aveți disponibilă o listă din care selectați informațiile care vi se potrivesc și mai apoi pagina va genera numai lista cu rezultatele care vă interesează. Astfel alegeți stilistul pe care îl considerați potrivit, care credeți că poate realiza rezultatele pe care vi le doriți.

Online este mereu mai simplu

Pentru fiecare stilist în parte veți putea vedea salonul la care lucrează, timpul de lucru, poze cu alte lucrări și chiar prețul pentru respectivul serviciu. Selectați exact varianta pe care o preferați și programarea o realizați online în doar câteva minute.

Puteți seta chiar și un reminder care să sune înainte de programare în caz că uitați de ea. Aveți parte de numeroase beneficii, dar cel mai important este că nu mai trebuie să sunați la stiliști și nu mai pierdeți timp prețios.

Cu Stailer puteți chiar anula programările, tot online. Asta dacă intervine ceva și nu mai puteți ajunge. Descărcați aplicația pentru a vă bucura de toate serviciile și avantajele Stailer.

Contact:

[email protected]

 

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.