Ups, TVR o face din nou. Si niste Socaciu

iunie 4, 2008 0

Ai un om incomod de care vrei sa scapi. Reorganizezi, refaci comisii etc. Asa a ramas Rodica Culcer fara sefia stirilor, pentru ca s-a organizat o directie de stiri pentru un om nou si bun pentru Sassu.
Azi miercuri, consiliul de administratie a facut-o din nou. Asa poate fi zburat Cezar Ion, directorul de productie editoriala, o voce destul de incomoda in interiorul TVR (si producatorul Raluca Brumariu a fost mazilita pentru reprosurile mentionate in raportul la care v-am trimis) – nu se stie inca daca acesta va fi rezultatul, dar e clar ca va urma: o reasezare ierarhică si mai comoda pentru Sassu. Deja CA-ul e la mina lui. Sint numai personaje unul si unul.
Cezar Ion a primit ecouri negative după anchete despre Căncescu sau Iorguş de la MAngalia, dar, spune el, nu  a primit vreun avertisment in legatura cu gestionarea financiara a producatorilor (motivul economic este pomenit in comunicatul de azi al TVR)…
Dar Socaciu? Pesedist pe faţă în CA, asta e bine?
Pe Victor Socaciu l-am vazut sustinind PSD-ul in public, fara nici o jena – cred ca chiar in circul Meciul serii. Daca un membru CA al TVR apare atit de angajat politic, ghiciti, va rog, cum arata o discutie in acel consiliu. Sau poate o fi extrem de vigilenta Dida Dragan.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.