Vă aştept, sîmbătă, la concert! Am o invitaţie în plus!

octombrie 8, 2009 0

Nu vă invit la concertul meu! Nu, nu m-am apucat de cîntat! 🙂 Asta deşi mi-am propus, la un moment dat, să scot un disc utilitar, intitulat Melodii celebre de nerecunoscut, sub genericul Muzică pentru alungat musafirii. De aceea ziceam că ar fi fost un disc utilitar. Stă lumea prea mult în vizită, pui discul meu şi pleacă toţi înainte de a se termina prima melodie! 🙂
Aşadar, nu cînt eu, cîntă Jessy Dixon, o legendă a muzicii gospel, şi Paula Seling.  Sîmbătă, la Sala Palatului. Am în plus o invitaţie de două persoane. Dacă e cineva interesat, ofer această invitaţie. dacă sînt mai mulţi, atunci voi trage la sorţi numele cîştigătorului, cel mai tîrziu vineri, ca să nu fie suspansul prea lung!
UPDATE Au fost zece doritori, le-am scris numele pe o listă, numerotate de la 1 la 10. I-am cerut soţiei , care nu cunoştea lista, să spună un număr din acest interval. A spus 7. Numărul şapte, pe lista mea, şi, deci, cîştigătoare unei invitaţii pentru două persoane, este Veronica! O rog sa-mi scrie pe adresa [email protected] pentru detalii.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.