Van Ghelie la Primărie. Update: prelungiri. Update: după o ceartă a lui Vanghelie cu Iliescu

martie 23, 2008 0


Se pare că olandezul detectat de Adrian Năstase în persoana primarului de sector Vanghelie are de luat înapoi de la PSD dobînzile unor investiţii personale în partid, mai puternice decît locul pe care îl ocupă el în sondajele pentru candidatura la primăria Capitalei. In seara asta, cel puţin, Marian Vanghelie era dat ca sigur drept candidatul pe care îl va desemna PSD pentru primăria Bucureştiului. Dacă mîine se vor răsturna lucrurile, acesta ar fi un nou semnal că echipa reveniţilor în fruntea partidului a devenit mai puternică decît Geoană&comp şi că Vanghelie va avea un viitor problematic în PSD. Dacă însă olandezul din Ferentari va fi desemnat candidatul PSD la primăria Capitalei, atunci e limpede că Năstase, chiar dacă şi-a recucerit un loc în fruntea partidului, încă n-a ajuns la „butoane”. Dar şi dacă va ajunge…

PS Deocamdată PSD nu a ajuns la înţelegere asupra numelui candidatului. S-a intrat in prelungiri. Nu-i un semn prea bun pentru olandezul din Ferentari.

PS2. Colegii mei de la politic au aflat că Vanghelie si Iliescu s-au contrat la avere şi la, culmea, nivelul intelectual pe care Vanghelie i-l contestă lui Iliescu. Cînd controversa a început să se întărîte, Iliescu l-a trimis la plimbare pe Vanghelie, iar Geoană a propus schimbarea subectului. Apropo – cred că în ultima vreme nu Vanghelie e omul lui Geoană, ci invers.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.