Vanghelie, the best

martie 1, 2007 0

Acum, nimic nu putea defini, si inca la modul concret, esenta social-democratiei romanesti asa cum a facut-o alegerea exoticului Marian Vanghelie in functia de presedinte al PSD Bucuresti.

“Sint produsul vostru” – cele trei cuvinte sint esentiale pentru cei care vor sa inteleaga cit de departe a ajuns social-democratia in Romania. “Vanghelie – presedinte” e eticheta adevarului pusa pe marca “PSD”; va fi nevoie de multe echipe de strategi si de mult PR in presa pentru a o compromite.

In fond, parintele lui “care este” nu are nici o vina; el nu a facut altceva decit sa spuna lucrurilor pe nume. S-a prezentat impecabil. Asa cum o face de obicei: a fost grobian, agramat, hulpav de putere, populist. In plus, ne-a invitat la realism. Prezenta si prestanta sa – care au entuziasmat sala – ne-a dat mai multe semnale despre reusita reformei in PSD. Pe scurt: DA! Operatia a reusit! Iata in ce hal!

In fond, pentru Romania care cauta o lume mai buna, inaltarea in rang a lui Marian Vanghelie e o veste buna. Pentru presa, nici nu mai spun! Sau, credeti cumva ca ar trebui sa fim tristi pentru un asemenea deznodamint?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.