VIDEO. Afară din Casa Poporului cu această bestie de parlamentar AUR! Auzi, ”păduche, dispari, marş de-aici”!

VIDEO. Afară din Casa Poporului cu această bestie de parlamentar AUR! Auzi, ”păduche, dispari, marş de-aici”!

aprilie 1, 2021 0

În dreapta în imaginea de mai sus și în stânga lui George Simion se află un personaj care scapă prea ușor în aceste zile de oprobiul public.

Dan Tănasă este expresia a ce-are mai rău această nație: URA. Ce ironie: aceleași inițiale, puțin inversate, cu cele ale partidului său. Parlamentarul AUR a fost protagonistul unei scene apocaliptice: i-a înjurat ca la ușa cortului pe doi colegi aleși pentru simplul motiv că erau… de la USRPLUS!

”Băi, dacă te bag în p***, zici că am ceva cu tine! Du-te în p*** mă-tii de bou! Cum îţi permiţi să vorbeşti aşa cu mine, băi?”

Citiți și vă cruciți! Vorbele de mai sus și cele deja virale din video-ul de mai jos îi aparțin individului ajuns în Casa Poporului nu să ajute la UNIREA (se cheamă AUR – Alianța pentru UNIREA Românilor, nu?), ci pentru a scoate flăcări pe gură precum un balaur ”roșu” malformat politic.

De ce a spumegat precum o veritabilă bestie politică, una fără egal în democrația recentă românească? Simplu: pentru că noua majoritate parlamentară PNL-USRPLUS-UDMR a decis să desființeze monstrul ”SS-Gestapo”, adică Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiției (SSIIJ).

Această creatură a PSD și ALDE a fost gândită de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu pentru a distruge sistemul judiciar din interior. Uniunea Europeană, GRECO, Comisia de la Veneția, asociațiile oneste ale magistraților și milioane de oameni din societatea civilă au cerut desființarea ei, după ce ex-liderul PSD a ajuns după gratii.

Toată lumea a înțeles ce enormitate comisese mafia politică, dar Dan Tănasă, parcă lezat în dragostea sa pentru mafie, a luat foc într-un hal ce aproape că nici n-ar merita analizat.

Dar totuși, văzând alt hal, cel de zilele acestea, în care derbedei de toate felurile vor să arunce țara în haos de dragul coronavirusului, nu poți lăsa un personaj insalubru ca Dan Tănasă să polueze atmosfera și-așa îmbâcsită de nenorocirile produse de pandemie.

Din aceeași sursă din care se hrănește această specie ordinară de ales al neamului au ”inhalat” ură și cei care aruncă acum cu pietre spre spitale sau le strigă medicilor ”criminalii”: URA

Dan Tănasă nu poate avea însă scuza derapajului accidental, pentru că n-a schițat un minim gest de regret, nu și-a cerut scuze, iertare, nimic. Continuă să verse venin pe dinăuntru, căci în exterior nu mai poate de moment, dar cu siguranță va aștepta momentul potrivit pentru a lovi din nou.

Nu putem să ne vindecăm niciodată de gena violenței noastre istorice – care a produs asasinate, crime și multă durere în trecut – atâta vreme cât oameni ca Dan Tănasă nu sunt izolați de-adevăratele de societatea noastră. Ajunge prețul vieților nenumărate plătit în secolul trecut! Gata cu cercul violenței de orice fel, inclusiv verbală! Cuvântul ne-a fost dat de Dumnezeu ca să zidească, nu să dărâme oameni cu forța, cum a făcut deputatul AUR în oribila scenă de mai jos.

România are o mare problemă din acest punct de vedere: nu-i pune la respect pe astfel de indivizi, iar ei înțeleg toleranța extremă drept o invitație la și mai multă violență.

Din acest motiv avem nevoie să anihilăm aceste atacuri la demnitatea umană și la bunul-simț tradițional românesc.

Nu sunt suficiente mustrările, amenzile și sancțiunile scrise. E bine că parlamentarii acționează fie și așa (vezi detalii, AICI), dar e nevoie de mai mult. De mult mai mult. De soluții prin care oameni ca Dan Tănasă să fie efectiv expulzați din Casa Poporului.

Afară cu ei! Știm, există obstacolul CCR (care s-a aliat cu Dragnea și Lia Savonea în apărarea ”ciumei” politico-judiciare), dar nici nu putem să ne predăm în fața acestui asalt neo-nazist.

Căci altfel, pe drumul ăsta, Dan Tănasă și clonele sale veninoase vor folosi mâine-poimâine, în loc de vorbe, gloanțe.

Foto sus: Dan Tănasă (primul din dreapta), alături de George Simion (centru)

NOTĂ: acesta este un articol de opinie

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.