VIDEO. ”Am îmbrăcat cămașa morții”. Ultimul delir al lui Șoșoacă: face mișto de numele lui Târziu și îl amenință pe Simion

VIDEO. ”Am îmbrăcat cămașa morții”. Ultimul delir al lui Șoșoacă: face mișto de numele lui Târziu și îl amenință pe Simion

aprilie 2, 2021 0

O înregistrare video făcută de Diana Șoșoacă, senatoare exclusă din AUR și lider al protestelor anti-mască, scoate la iveală detalii din culise despre relația dintre aceasta și liderii partidului pe listele căruia a intrat în Parlament.

Șoșoacă face mișto de numele lui Claudiu Târziu, copreședinte AUR alături de George Simion:

”Târziu – ce nume predestinat! Ne-am întâlnit în 4 la un bar și ai spus atât: am desființat președinții de filiale și filialele din România. Deci la momentul acesta AUR nu mai funcționează ca un partid și se autodesființează. Pentru că vrei să nu convoace nimeni niciun congres, pentru că vrei că conduci România ca președinte sau prim-ministru”, spune Șoșoacă în video, fiind clar că i se adresează lui George Simion.

În mesaj, Șoșoacă nu se oprește din delirul său populist și vorbește ca huliganii care au devastat Capitala țării și marile orașe din România.

”România nu mai e timp să fie eliberată metru cu metru, minut cu minut. Dacă poporul român vrea să fie eliberat, trebuie acționat acum pe toate fronturile dintr-o dată. Nu mai întâi adopțiile să le dai timp să se replieze. Am intrat în toate domeniile. Am intrat în Armată, în Jandarmerie, în Poliție, în Președinția României, în Guvernul României”, spune senatoarea, care continuă cu închipuiri de Ioana d”Arc:

”Da, am îmbrăcat cămașa morții. Omorâți-mă! Ce-o să mai faceți? Omorâți-mi, mă! Ce-o să mai faceți? Și nu mă va opri nimeni cu nimic”.

Ni-noo, ni-noo…

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.