VIDEO Femeie lovită cu brutalitate în plină figură de un vecin agresiv

VIDEO Femeie lovită cu brutalitate în plină figură de un vecin agresiv

iulie 14, 2021 1

Știrea a apărut în data de 07 iulie 2021 pe Realitatea.net și a fost preluată și de alte canale media.

Scene de o violență extremă s-au petrecut în fața unul bloc din București. O mamă a ajuns la spital, plină de sânge, după ce a fost lovită cu sălbăticie de un vecin, chiar în fața fetiței sale. Totul s-a întâmplat în plină zi, când femeia ieșea pe ușa blocului. Agresorul, care a lovit-o din senin pe femeie, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază. După cum se vede pe filmarea din camera de supraveghere a blocului, femeia a ieșit pe ușă, cu fetița de mână, iar în fața ușii a avut loc un scurt schimb de cuvinte, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnul, în plină figură, ca la box.

Victima a reușit totuși să-și păstreze echilibrul și să nu se rostologelească pe scări. După ce și-a revenit cât de cât din șoc, s-a dus la spital, iar medicii i-au anunțat pe polițiștii de la Secția 9 din Capitală.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Deoarece agresiunile au devenit pe zi ce trece evenimente tot mai des întâlnite în România, poate că stirea este percepută de unii ca făcând parte din cotidian.
Violențele apărute din senin asupra vecinilor/vecinelor de bloc se înmulțesc pe zi ce trece.
Motivele agresorilor sunt neintemeiate.

Ce au făcut, fac sau au de gând să facă Poliția Națională, Poliția Locală și alte autorități competențe pentru prevenirea unor astfel de incidente?

Ildiko Bădescu
Ildiko Badescu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.