VIDEO. Sabin Gherman ia distanță de USR: ”Nu știi dacă pot lucra în echipă. Greu convinși să comunice…”

VIDEO. Sabin Gherman ia distanță de USR: ”Nu știi dacă pot lucra în echipă. Greu convinși să comunice…”

noiembrie 17, 2021 1

Jurnalistul Sabin Gherman, din Cluj-Napoca, face o analiză-bisturiu, pe pagina sa de youtube, despre situația României în perspectiva alegerilor din 2024.

Gherman consideră că ”polul conservator” pe care doresc să-l înființeze cei de la AUR va presa puternic PNL și PSD, care nu vor dori să piardă voturile electoratului naționalist – tot mai în creștere, în ultima vreme și pe măsură ce criza va avansa pe toate planurile.

”Bătălia lor finală va fi nu un post de ministru sau parte din Guvern. Va fi ROM-EXIT (n.r. – ieșirea României din Uniunea Europeană). Ăsta va fi marele obstacol imediat după 2024. Se va vorbit tot mai tare de ROM-EXIT. Și lângă AUR va veni partidul lui Dragnea, partidul lui Chitic, și partidul lui nu știu care… Care vor presa PSD și PNL, acestea fiind obligate să preia din discurs, ca să nu crească ăilalți mult prea tare”, afirmă Sabin Gherman.

Ce urmează este însă o noutate, deoarece jurnalistul n-a făcut până acum excepție de la ”armata” celor care s-au ”înrolat” ca întotdeauna în bătălia pe viață și pe moarte împotriva ”ciumei” roșii sau galbene, PSD și PNL, considerate vinovate, apriori sau pe baza experienței guvernărilor trecute, pentru răul absolut din România.

”Vor rămâne USR-iștii. Vor fi probabil aceiași tipi destul de greu convinși să comunice. Aceiași tipi cu cariere personale extraordinare, aceiași tipi (n.r. – își caută cuvintele, mimând o ușoară dezmăgire) despre care nu știi însă dacă pot lucra în echipă”; afirmă Sabin Gherman.

De această dată, prin afirmația de mai sus, Sabin Gherman ia distanță și de USR, lăsând impresia că vrea să se îndepărteze de grupul jurnaliștilor rămași încă ”prizonieri” ai curentului de ură anti-PSD și PNL.

De altfel, Gherman a devenit foarte popular în Ardeal, dar nu numai, tocmai pentru echidistanța sa politică, deși nu a făcut niciodată un secret din antipatia sa față de PSD și aliații săi, mai ales că avea destule motive să fie caustic față de acest partid.

Vezi mai jos, de la minutul 11.00

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “VIDEO. Sabin Gherman ia distanță de USR: ”Nu știi dacă pot lucra în echipă. Greu convinși să comunice…”
 1. Avatar

  Dunn

  1. Un nationalist nu are cum sa fie anti Uniune. Uniunea Europeana este esentiala in vederea supravietuirii omului european.
  Ce sansa are un roman, ungur sau sarb fara Uniune si in fata colosilor asiatici? Cata sansa au muntenegrenii sau africanii sub biciul chinezesc sau cata sansa au armenii sub jugul rusesc. Pentru cei ce stiu despre ce e vorba.
  2. Uniunea Europeana are multe si foarte mari merite dar un singur pacat colosal. Importul de milioane de neeuropeni risca sa distruga continentul. De fapt suntem martorii unui genocid impotriva poporelor europene (conform definitiei Natiunilor Unite). Suntem martorii unei colosale inlocuiri etnice.
  3. Interesant ca pentru prima data se observa rolul Rusiei in organizarea acestor asazisi „refugiati” ce ataca Polonia si Lituania. Desi China controleaza tari intregi din Africa nimeni nu indrazneste sa observe asaltul continuu din sud – Grecia, Italia, Spania. Nimeni nu indrazneste sa vorbeasca despre legaturile dintre diversele Mafii, China si Rusia. Pentru ca invazia „refugiatilor” necesita multi bani dar si niste actori globali cu buzunare largi sa mituiasca vorbeti si politruci de toate soiurile.

  Concluzie:
  China, Rusia, retelele teroriste si de crima organizata din tarile arabe dar si din alte tari musulmane poarta un razboi nedeclarat de distrugere a Americii, Europei si a celorlalte tari locuite de europeni.

  Pana acum acest razboi sangeros a fost pur si simplu ignorat, lucrurile agravadu-se de la an la an.

  Aventurile americane in Iraq si Afganistan nu au rezolvat nimic, ci le-au agravat.

  Ceea ce era evident de la bun inceput. Buna lege a „minimei frictiuni” inteleasa atat de bine la inceputul secolului XX a fost aruncata la cos.

  Buna lege spunea ca pentru a preveni „razboiul” este necesara separarea populatiilor distincte. Doua populatii diferite aflate pe acelasi teritoriu si in competitie pentru aceleasi resurse sfarsesc prin a se extermina. Cand o populatie minoritara depaseste 20% din totalul populatiei in absenta separatiei se declanseaza razboiul interetnic.

  Rezultatele teoretice si practice ale Mafia Game indica un rezultat infiorator. Un numar de 13-20 de interlopi pot controla/extermina o populatie de 10 000 de oameni obisnuiti.

  Observatie
  Este foarte problematic modul de utilizare a termenului „nationalist”. Asta ca sa nu spunem ca e o tampenie sa numesti nationalisti pe cei mai ordinari agenti de influenta ai Rusiei si Chinei. Daca Brexitul a creat haos in Regatul Unit ce credeti ca s-ar intampla in Romania? Cum poti sa spui ca iti iubesti tara cata vreme te pregatesti sa o arunci in aer? Cum poti crede ca un partid neo-bolshevik ca AUR este nationalist?

  noiembrie 17, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.