VIDEO. ”Senzaționalul” Dan Diaconescu își deschide noul ”tomberon” TV. Atenție, nu e gratis!

VIDEO. ”Senzaționalul” Dan Diaconescu își deschide noul ”tomberon” TV. Atenție, nu e gratis!

aprilie 30, 2021 1

”Nici nu știți ce pierdeți!”. Cu acest mesaj, a ”rupt” audiența fostul patron de posturi de televiziune și președinte de partid politic, înainte de fi condamnat la închisoare cu executare.

Sentința i-a  adus însă și o altă sancțiune: interdicția de a-și folosi cuvântul pentru comunicare publică.

”Singurul cetățean european care are interdicție de a vorbi în public” – se audefinește acum fostul patron de la OTV și DDTV, într-un videoclip de prezentare a ceea ce va fi noua sa întreprindere media.

Nu e clar ce va fi platforma anunțată cu mare pompă de fost lider al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, dar jurnaliștii de specialitate de la paginademedia.ro vorbesc despre ceva asemănător cu netflix.

Pare greu de crezut că, rămas oricum fără bugetele imense de odinioară, Diaconescu va pune în scenă ceva de tipul Netflix.

Dar foarte probabil că asocierea cu Netflix este noua formă de marketing prin care Dan Diaconescu vrea să capteze auditoriu.

Și nu va fi gratis!

Fostul showman-politician vinde trei tipuri de ”pachete”, anunță PaginadeMedia.ro, pentru ceea ce el numește un ”film”.

– Pachetul Basic – costă 9.99 RON pe lună

– Pachetul Gold – costă 29.99 RON pe 6 luni

– Pachetul Fan DD Platinum – costă 99.99 RON pe 12 luni

Serialul se numeşte „Pandemia” şi are 10 sezoane, cu câte 6 episoade pe sezon. Protagonistul şi naratorul este, ați ghicit, omniprezentul Dan Diaconescu.

De moment, Dan Diaconescu n-a anunțat nicio surpriză de tipul ”tomberonului” de la OTV, în care l-a băgat invitatul său permanent de la acea vreme, Tolea Ciumac, tovarășul de viață și de garsoniera media din Bulevardul Magheru al celeilalte vedete create de ”mogulul” ajuns la închisoare pentru șantaj: Magda Ciumac.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “VIDEO. ”Senzaționalul” Dan Diaconescu își deschide noul ”tomberon” TV. Atenție, nu e gratis!
  1. Avatar

    gogu

    Dacă n-are voie să vorbească în public (probabil îi miroase gura oribil), ar putea să deseneze… Opriți-l pe oltean..! Știți și voi că sunteți ofticoși, colțoși, periculoși și uneori, prostește de ambițioși. Bineînțeles nu chiar toți. Sigur am văzut și olteni fericiți, în special în familie…

    mai 1, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.