Cristian Diaconescu (PMP): ”Nu e prima oară când consilierii USR din București votează alături de PSD”

Cristian Diaconescu (PMP): ”Nu e prima oară când consilierii USR din București votează alături de PSD”

mai 1, 2021 1

Dezvăluirile făcute de VoxPublica.ro privind dorința viceprimarului USRPLUS Horia Tomescu de a băga Bucureștiul în incapacitate de plată nu au rămas fără urmări.

Politicieni din toate partidele, inclusiv de la PSD, au rămas pur și simplu șocați de incapacitatea unui viceprimar general de a înțelege mecanismele financiar-administrative care stau la baza funcționării optime a unei capitale de țară.

Horia Tomescu, de profesie medic stomatolog, i-a cerut lui Nicușor Dan să bage practic Capitala în faliment, declarand-o în incapacitate de plată!

Ideea de o iresponsabilitate crasă ar fi însemnat un dezastru total: oprirea investițiilor, neplata salariilor, concedieri, pierderea încrederii în ochii creditorilor

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a vorbit despre situația din Capitală, unde bugetul municipala fost respins de Consiliul General ca efect al șantajului făcut de consilierii USRPLUS la adresa primarului Nicușor Dan, în condițiile în care aceștia au făcut presiuni pentru ca viceprimarul lor, Horia Tomescu, să primească atribuții depline pentru gestionarea spitalelor din subordinea ASSMB.

„Din câte am înțeles de la colegii de la Mișcarea Populară, nu numai un singur vot a fost al USR alături de PSD. Au fost mai multe voturi, pentru că s-au susținut mai multe amendamente”, a precizat președintele PMP, joi seară, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Întrebat dacă au și votat „împotrivă” consilierii generali USRPLUS sau doar s-au abținut, Diaconescu a spus:

„Nu, nu s-au abținut. Mai mult decât atât, acum cu tot respectul, nicio legătură cu aspectul profesional al distinsului domn profesor Wiener, i-aș recomanda să citească înjurăturile adresate din zona USR către cei de la PMP, când au votat vreo două proiecte cu PSD, și să preia toate acele afirmații, și să vadă dacă li se aplică domniilor lor în acest moment. Lăsând la o parte eufemismele și metaforele, în politică cam așa e, e mai simplu și e mai frust, au fost alături de PSD”.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Cristian Diaconescu (PMP): ”Nu e prima oară când consilierii USR din București votează alături de PSD”
  1. Avatar

    Aurel

    Sper sa-l vad si sa-i citesc mai des comentariile , fie la Vox Publika , fie pe alte sit-uri. Este o personalitate politica marcanta, prin inteligenta, cunoastere si multa modestie. Respect si apreciere ptr. dl. Cristian Diaconecu

    mai 2, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.