Vremea razgindacilor. Acum Crin Antonescu

octombrie 20, 2009 112

Dupa „saptamana de cosmar” pe care a avut-o Traian Basescu – o saptamana pe care seful statului a prelungit-o si luni (cind, la interval de o ora, l-a schimbat pe Geoana cu Antonescu a propos de cine va fi, din punctul lui de vedere, in turul doi la prezidentiale)-, iata ca a venit si vremea lui Crin Antonescu sa aiba o parere si, ulterior, sa nu fie de acord cu ea.
Mai tineti minte ca in momentul votului in Parlament pentru instalarea lui Bogdan Olteanu in CA al BNR, dl Antonescu a avut cuvinte de lauda la adresa parvenitului sau coleg?
Ei bine, iata ce spune acum:

Prezenta lui Bogdan Olteanu in postul de viceguvernator este nepotrivita si imi asum partea de responsabilitate pentru acest lucru. Olteanu are foarte multe calitati, si sunt convins ca activitatea sa va fi una buna, dar lipsa experientei de varf in sistemul bancar este un argument mult prea puternic impotriva. Am spus ca-mi asum partea de vina pentru aceasta decizie, ca presedinte al PNL, si nu are rost dau explicatii contextuale, reale dealtfel.

Cum ar veni – Bogdan Olteanu e bun si nu e bun! Aprecierile contradictorii ale dlui Antonescu au, tb sa recunosc, o anumita logica 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.