"666". Pasapoarte biometrice. Mai ales: Parlament de penibili!

februarie 25, 2009 16

Cititi aici si, daca simtiti nevoia, puteti sa va faceti cruci chiar si cu ambele miini!
Pe scurt, parlamentarii au blocat ordonanta despre cipurile biometrice, speriati ca acestea ar contine numarul diavolului „666”.
Mie mi-a placut de Mircea Diaconu: „Exasperat de temerile colegilor săi, senatorul PNL Mircea Diaconu a ţinut să-i informeze că a avut ani la rând numărul de telefon 6663366. Şi nu a păţit nimic. „Iată-mă: întreg, sănătos!”, a adăugat el, combătând vehement „ridicolul” luării în calcul a unor superstiţii în elaborarea proiectelor de lege.
Pe de alta parte, nu ma mira un asemenea vot – daca tineti minte, cele mai multe amendamente care au trecut la dezbaterile din Parlament pe buget au avut legatura cu bisericile. Nu cu spitalele, nu cu scolile, ci cu bisericile!
Doar vine campania electorala si, vorba aceea, dracu ii ia pe multi parlamentari daca nu fac tot ce depinde de ei sa se puna bine cu popa satului!
In alta ordine de idei, Patriarhia a ridiculizat votul din Parlament. A spus-o chiar purtatorul de cuvint al acestei institutii, Constantin Stoica:Noi nu avem rezerve faţă de paşapoartele biometrice din cauza acestui număr, ci din perspectiva posibilelor probleme legate de drepturile şi libertăţile individuale pe care acestea le-ar putea limita. Şi eu am trei de 6 în numărul de telefon şi nu văd nici o problemă„.
Vai de noi! Vai de Parlamentul nostru plin de habotnici cvasi-uninominali!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.