Adrian Schiop, Zero grade Kelvin, pentru blogul Istodor: Joint, caldura, fictiune

noiembrie 19, 2009 0

cel mai cald mi-a fost cand dormeam la mijloc intre bunicu mio si bunica mea, uram treaba asta. imi placea sa dorm doar la perete. cel mai frig nu stiu. cel mai greu in noua zeelanda. cel mai bine cand m am intors din noua zeelanda si am stat acasa si n am lucrat si am stat pe banii alor mei care mi dadeau sa mananc si aveau grija de mine”
„la tehnofrig era cald ca directorul facuse o obsesie pe agentul termic si incerca sa l inchida inauntru si amenda elevii care uitau sa inchida usa de la intrare lasand agentul termic sa se strecoare afara”
jointul: „pe moment ma tampeste si spun doar cacaturi. devin fricos si foarte prudent.”
mi e frica pt ca sunt fricos ca structura habar n am, de mic am fost asa mai dezadaptat si intimp asta a ajuns sa genereze anxietate pt ca nu ma descurc in viata si pt ca ma complexau oamenii normali care se descurca si nu stiam ce sa vbesc cu ei si imi storceam mintea sa gasesc subiecte ca sa par si eu normal si sfarseam prin a i bombarda cu intrebari tampite doar ca sa se vorbeasca. nu vad de ce mi ar fi frica de mine, asta e asa o metafora, intotdeuna ti e frica de ceilalti. eventual mi e rusine de mine cand ma imbat, ca atunci dispar fricile si incep s dau talente. cartea e scisa pe depresie, am zis o deja, m am chinuit o gramada cu ea, mi a luat 6 ani s o termin (parca m a intrebat cineva si asta).
Dialogul in intregime pe istodor.catavencu.ro

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.