Alte doua propuneri de moderatori pentru domnul Geoana!

noiembrie 17, 2009 0

De fapt, e inexact – nu ma gindeam la doi barbati – la doi moderatori deci -, ci la doua doamne care sa tina in mina o dezbatere intre principalii candidati la presedintia Romaniei despre care nu stim inca prea multe lucruri certe.
Ca sa nu lungesc prea mult vorba, iata la cine m-am gindit: la Mihaela Geoana si la soacra domnului Geoana, distinsa doamna Margareta Costea.
Iata si de ce!
*Mihaela Geoana are suficient de multa influenta asupra sotului domniei sale incit sa il convinga – fie si scrisnind din dinti! – sa nu paraseasca o confruntare cu Antonescu si Basescu. In plus, dupa cum a dovedit-o recent la o emisiune, doamna Geoana poate da sms-uri decisive.
*Doamna Costea, pe de alta parte, face placinte. O stim de la domnul Geoana – ca face niste placinte cu dovleac foarte bune. „Fac placinta din tot sufletul si intre mine si cel care o mananca se creeaza o relatie armonioasa” – a recunoscut si doamna Costea. Or, niste placinte bine plasate se pot dovedi, la un moment dat, un truc de a muta o discutie de mare efect.
Mai spuneti si dumneavoastra!

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.