Ana Birchall, fără milă și cu Dan Barna: ”Să pună mâna și să citească Constituția României!”

Ana Birchall, fără milă și cu Dan Barna: ”Să pună mâna și să citească Constituția României!”

iunie 16, 2021 0

Fostul ministru PSD al Justiției, singura din partid care i s-a opus lui Liviu Dragnea în încercarea de a legaliza corupția în România, continuă să ”țină un ochi” atent pe cei aflați azi la butoane, din perspectivă legală.

Într-o recentă postare pe pagina ei de socializare, ea îl abordează direct pe Dan Barna, vicepremier în Cabinetul Cîțu.

”Dan Barna să pună mâna să citească Constituția României!”, îl avertizează Birchall pe liderul USRPLUS, tentat să ”se ducă după fentă” la o propunere a UDMR privind alocațiile pentru copii în funcție de veniturile familiei.

Postarea Anei Birchall adresată lui Dan Barna

”Regret ca stric petrecerea, dar acordarea alocatiei pentru copii in functie de veniturile familiei este neconstitutionala conform art. 4 alin 2 din Constituție!
Iar Dan Barna sa nu mai piarda vremea cu „analiza aceastei propuneri” a UDMR ci sa puna mana sa citeasca Constitutia Romaniei! Asa ar sti ca o astfel de propunere este neconstitutionala!
Este inadmisibil ca exact cei care fac legi habar nu au de Constitutia tarii!
Share, sa se stie adevarul!”

Știrea inițială:

„UDMR propune alocaţii pentru copii stabilite în funcţie de veniturile familiei.
S-a convenit într-adevăr că avem creşterea de la începutul anului viitor, aşa cum e deja comunicat în spaţiul public, urmând apoi să vedem şi în funcţie de buget cum va fi următorul cadru. A fost şi varianta pe care domnul Hunor a prezentat-o, aceea de a veni cu o variantă îmbunătăţită, prin care să creăm un mecanism în care resursele să fie direcţionate pentru acei copii care au nevoie. Este un subiect care a fost deschis de colegii de la UDMR şi am zis că vom discuta pe o astfel de formulă, nu s-a înaintat mai mult, analizăm şi o astfel de variantă”, a spus Dan Barna.

Avatar
Ionuț Filip
Ionut Filip
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.