VIDEO. Momentul când Ronaldo este surprins consumând Coca Cola!

VIDEO. Momentul când Ronaldo este surprins consumând Coca Cola!

iunie 16, 2021 0

Ronaldo a șocat o lume-ntreagă atunci când a îndepărtat două sticle de Coca Cola de pe masa din fața la, la conferința de presă, recomandând apă, nu celebra băutură răcoritoare – unul dintre sponsorii de la EURO 2021.

Dar jurnaliștii spanioli s-au mișcat repede și au scos la iveală imagini cu starul portughez care nu a ezitat să soarbă dintr-o doză de Coca Cola în sala de judecată unde a fost acuzat pentru deturnarea de fonduri spre paradisuri fiscale.

Era pe 4 august 2017, ziua în care Cristiano Ronaldo a fost chemat în sala de judecată să răspundă acuzațiilor de fraudă fiscală.

”Ah, Doamne! Unde sunt eu, vorbind cu dvs., eu care nu am nicio vină”, de aude vocea fotbalistului, în înregistrarea video a mărturiei sale.

Cere permisiunea să-și scoată haina, apoi să bea apă.

”Pot să caut o apă? Pentru că gâtul e… Dacă nu beau nu pot vorbi”, spune Ronaldo.

Apoi, apare o doamnă care îi oferă o cutie de Coca Cola, fotbalistul o ia și zice:

”Una Coca Cola? Eu nu beau Coca Cola…”.

După care, însetat, desface cutia și soarbe o gură din populara licoare mondială.

Și momentul în care Ronaldo a îndepărtat sticlele de Coca Cola

Luni, fotbalistul de 36 de ani a mutat sticlele de Coca-Cola în timpul unei conferințe de presă de la Budapesta, înaintea meciului naționalei Portugaliei împotriva Ungariei. A luat imediat o sticlă de apă și a spus spre camere „Agua!” (apă), sugerând că oamenii ar trebui să bea apă.

Prețul acțiunii Coca-Cola a scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 dolari aproape imediat după gestul lui Ronaldo, o scădere de 1,6%. Valoarea de piață a Coca-Cola a scăzut de la 242 miliarde dolari la 238 miliarde dolari – cu 4 miliarde dolari, potrivit The Guardian.

Coca-Cola, unul dintre sponsorii oficiali ai Euro 2020, a răspuns marți printr-o declarație în care spune că „toată lumea are dreptul să își aleagă băutura preferată”.

Un purtător de cuvânt al Euro 2020 a spus: „Jucătorilor li se oferă apă, alături de Coca-Cola și Coca-Cola Zero, la conferințele noastre de presă.”

Ronaldo este un star mondial în adevăratul sens al cuvântului, având aproape 300 de milioane de fani pe Instagram.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.