Are Adrian Nastase onoare?

mai 2, 2008 0

E o intrebare aceasta! Iata de ce.
Cotidianul a publicat in urma cu o saptamana un articol (de real „interes public”, asa cum inspirat a formulat Catalin Tolontan) care e insotit si de o inregistrare audio ce demonstreaza, imbatabil, circuitul spagii in guvernarea Nastase.
Articolul a facut valuri mari, dovada si faptul ca prestigiosul Financial Times scrie in editia de astazi despre acest subiect.
Fostul premier insusi a reationat in legatura cu cele afirmate acolo de Liana Iacob, dar a facut-o intr-o maniera jalnica si deloc convingaoare.
Adrian Nastase mai are, totusi, o sansa de a-i repara onoare, terfelita si ea serios dupa acest moment. E o sansa importanta, atit pentru el, cit si pentru copiii lui. Simplu spus: NASTASE TREBUIE SA O DEA IN JUDECATA PE DOAMNA IACOB SI SA II CEARA DESPAGUBIRI SUBSTANTIALE PENTRU CEEA CE SPUNEA ACEASTA IN INREGISTRAREA NOASTRA. Eventual, vreo 2 milioane de euro.
In caz contrar, copiii lui Adrian Nastase au toate sansele sa auda in continuare despre tatal lor ca e, pe linga multe altele, si un om fara onoare.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.