Autoportret cu injuraturi. Mersi, Basescu!

aprilie 30, 2007 0

Pentru ca e totusi vorba de blogul meu, m-am gindit sa-mi fac o bucurie (de 1 mai, ca tot n-avem liber, noi , astia de la Cotidianul) si am strins tot ce mi s-a parut mai interesant in materie de injuraturi la adresa sus-semnatului. Lesne de inteles, gratulatiile, toate, sint legate de posturi avindu-l ca subiect pe Traian Basescu. Am incercat apoi sa-mi fac, din ele, un portret.
Oare sa-mi schimb fatza?
Sa incep cu fizionomia. Putini ma cunosc probabil intreg, din cap pina-n picioare, prin urmare, fatza-mi, asa cum apare in poza, spune cel mai mult. “pavele cand iti vad morga aia crunta cu care te uiti la cititori imi tremura pumnu”, zice anonimul-aproape-perfect (  : ), asta-i nickul ). Noroc ca-s virtual si eu. Iata si o tentativa de compliment inecata, din pacate pentru mine, intr-o adinca suspiciune. “Pe fruntea ta IMENSA”, remarca Esanu (mersi, cica asta ar fi semn de inteligenta), “se vede sageata boanta a liberalilor” (trosc!). Oare sa-mi schimb poza? Sau fatza? Ma mai gindesc. Desi cu fatza m-ar costa cam mult. I-auzi aici: “…intri pe post cu fata aia a ta de urangutan paros” ( de la IULIUS citire ). 
Ai chiu
Ca de altfel toata lumea despre sine, si eu cred c-as fi inteligent. Fals. Poate am fost cindva, dar mi-a trecut. Cel putin asa par sa creada unii dintre cei ce-l iubesc pe Basescu cel putin cit pe ei insisi (porunca a doua, dupa Hristos).  “Catre Pavel Lucescu: pana acum te-am suspectat de inteligenta. Scuze ca m-am inselat.”. Verdict: CP_away. L-am scuzat. Mai ales ca altii imi dau totusi o sansa. Nu-s prost ci mediocru. Pe curba lui Gauss e un progres. “Prost nu esti, dragul meu ziarist care-mi faci, impreuna cu altii, viata kitchoasa. Esti doar mediocru. Si ai o inima pitica. Si un orizont de furnica.” (F.M.). Si totusi, totusi…
PS1: ”Pacat de inteligenta ta,care se duce pe apa la vale!” (Dinu)
Plin de caracter
Iata, pe scurt, cum stau la caracter. Extrase de exceptie: “Prea patimas si viclean”(Dora). “Perfid si josnic sunteti tov. P. Lucescu” (Bunelul2007). “Sunteti duplicitar. Jucati o quinta la doua capete.” (Octavian Andritoiu) “Esti un ipocrit de cea mai josnica speta. Cred ca te-am ghicit inca de la inceput.” (Lucky) “Esti atat de fariseu sa mai si ne incredintezi ca l-ai iubit pe Basescu? Eu nu iubesc pa Basescu nici cat e negru sub unghie! Dar nici pe dumneata!”(Prepeleacu) “Esti un om de nimic.”(Luca). “Santeti un om plin de räutate.”(Iulian). “Ce josnic poti fi, ce sluga obedienta si jalnica, ce ieftin esti omule, spui de Base ca ii este frica?,esti dus tata, rau de tot……. Papagalule Slugarnic si ieftin. “Pacala“.”(IULIUS)
PS2: “Dati-i pace d-lui Lucescu,dinsul e doar plictisit si auto-suficient” (Gabi)
Conceptie despre lume si viata
“Se vede cä nu are nimic cu democratia .” (Zita)
Ferma animalelor
“…o gramada de “cartite” ca Robert Turcescu, Pavel Lucescu, Razvan Dumitrescu, Corina Dragotescu, Octavian Paler” (Marian) “Tu esti CTP 2?, esti Gigi Contra?” (renu) “Sunteti diferit de Cristoiu si Rosca Stanescu, sunteti mai vicelan.” (Adrian Ardelean) “Pot sa repet ca esti diferit de Cristoiu CTP Tinu si Vadim Tudor — adica mult mai viclean decat ei?” ( tot Adrian Ardelean, citeva zile mai tirziu)
PS3 : “Exista un lung sir de indivizi frustrati care vor fi visat sa ajunga presedinte de stat si nu vor ajunge niciodata. pavel lucescu e unul din ei.” (gurka)
Sugestii, oferte, recomandari
 “Va dau cat va da PSD ca sa le fiti sluga si in plus un scuipat intre ochi! Vreti sa fiti doar sluga mea? Am nevoie de un om prost dar sa faca orice pentru bani…” (Marian)  “Sper ca ziua cind tu si celor asemenea tie veti disparea in noroiul uitarii sa fie cit mai aproape. Savureaza-ti din plin fericirea propriului tau excrement acum, in timp ce poporul se zbate la grija momentelor grele ce vor sa vina.” (Lucky). “Nu cred ca esti prost si naiv D-le Lucescu….Sper sa fii cat mai putin solicitat si fii trimis acolo unde ti-ar sta mai bine:portar la un bordel” (Tzucu).  “ROG CONDUCEREA ZIARULUI SA INCERCE SA SCAPE DE ACEST lucescu,care se aseamana cu Lucescu din procesul lui Ceausescu. Multumesc (Gigi Dumitrascu-Craiova)”
PS5 (ultimul): “Pizda ma-ti.” (Dan)
Consolare
“P.L. este un visator in felul lui: isi imagineaza ca se mai poate face ceva pentru indreptarea unor astfel de persoane!” (IoanB)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.