Gluma lui Geoana despre recistigarea demnitatii

mai 1, 2007 0

PSD continua, prin vocile sale cele mai rezonante, sa consolideze traditia dublului limbaj.
De pilda, azi, de 1 Mai, numarul unu din partid, Mircea Geoana, a  executat citeva sarje in zona discursului etic.
Mai intii, eu va citez si va rog sa nu rideti: „Vin din spate generatii care vor respecta Constitutia. Pe 19 mai romanii vor sti ce sa voteze. Numai un partid de stinga poate sa respecte Constitutia in esenta sa: trai decent, salarii decente, pensii decente”. Si inca una, tot de la Geoana, cu aceeasi rugaminte – sa nu rideti inca: „Sa redam onoarea politicii romanesti si sa inlaturam tot ce nu inseamna modestie si onestitate.”
Carevasazica, PSD a devenit apostolul demnitatii politice. Geoana – proorocul noii ordini morale. PSD e partidul care militeaza pentru o renovare etica. PSD, adica partidul din care fac parte I. Iliescu, A. Nastase, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hebenciuc si multi altii.  
Haideti sa fim seriosi! Politica romaneasca isi va recistiga o parte din onoarea (calcata in picioare!) atunci cind nu vom mai auzi asemenea discursuri rostite de asemenea guri. Pina atunci raminem cu ce a spus Vanghelie  acum citeva ore: „Opriti gratarele! Vorbeste Domnul Geoana”. Si, de asemenea, cu bancul zilei de 1 mai: 1 Mai prostanac decit Geoana e greu de gasit!
Eu nu ma mai pot abtine: rid in hohote!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.